Ray-Ban, Prada, Calvin Klein & meer: Oogwereld Bellottica lanceert nieuwe zonnebrillencollectie

Oogwereld Bellotica zonnebrillen

De lentezon heeft zich alweer veelvuldig laten zien deze dagen. Een goed moment om een hippe zonnebril te kopen dus. Dit kan bij Oogwereld Bellottica. De zonnebrillen beschermen je ogen tegen de felle zon en je ziet er ook nog eens goed uit!

Nieuwe collectie

Ze hebben een grote collectie zonnebrillen afgestemd op de laatste trends. Met topmerken als Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Guess, Lanvin, Lui Jo, Prada, Ray-Ban, Serengeti, Tom Ford en Victoria Beckham. Van al deze merken hebben ze de nieuwe collectie binnen. Wil je energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Er is voor iedereen genoeg keus. En ze kunnen je natuurlijk ook adviseren welke zonnebril het beste past bij jouw gezicht. Maar ook welke het best past bij jouw uiterlijk én persoonlijkheid, zodat je de zon met een perfecte look tegemoet kunt gaan.

Ook op sterkte

Een modieuze zonnebril kun je ook op jouw eigen persoonlijke sterkte laten maken. De zonneglazen kunnen daarbij volledig aan je wensen worden aangepast én zijn al verkrijgbaar vanaf €69.

Afspraak

Ze verzoeken je wel een afspraak te maken zodat ze je de volledige aandacht kunnen geven en de maatregelen en richtlijnen van RIVM kunnen opvolgen. Een afspraak maken kan via de website en ze zijn te bereiken via 013-5441051.