R&B artiest Blackbear naar 013 voor exclusieve Nederlandse show

blackbear

Op zondag 13 oktober komt de pop en R&B ster Blackbear naar 013 voor een exclusieve Nederlandse show rondom zijn album ANONYMOUS dat op 26 april uitkomt. De ticketverkoop start vrijdag 26 april om 11.00 via 013.nl

De Amerikaanse pop en R&B zanger, songwriter en producer Blackbear komt naar 013 in Tilburg. De artiest heeft in een relatief korte periode een naam voor zichzelf gemaakt in de pop en R&B scene. Nadat hij op zijn zeventiende levensjaar school verliet wist hij al snel samenwerkingen aan te gaan met grote namen in Amerika.

G-Eazy, Pharrel Williams, Justin Bieber en meer

Zo werkte Blackbear al samen met Ne-Yo, G-Eazy en Pharrel Williams. Samen met zijn goede vriend Mike Posner vormde hij ook het duo Mansionz. Als hij geen muziek voor zichzelf aan het schrijven of produceren is, dan doet hij dit wel voor anderen. Zo schreef hij ook mee aan de megahit ‘Boyfriend’ van Justin Bieber.

In 2017 bracht Blackbear de albums ‘digital druglord’ en ‘cybersex’ uit. 2019 staat in het teken van zijn aankomende album ‘ANOMYMOUS’ dat op 26 april uit zal komen. De eerste tracks ‘DEAD TO ME’ en ‘1 SIDED LOVE’ zijn een goed voorproefje van de diversiteit die de artiest in zijn muziek brengt.

Op 13 oktober zie je Blackbear live in 013 met een exclusieve Nederlandse show. De ticketverkoop start vrijdag 26 april om 11.00 via 013.nl.