Recordaantal bezoekers doen de rondleiding bij Schrobbelèr

Schrobbelèr rondleiding

In het gouden jubileumjaar heeft de rondleiding bij Schrobbelèr een recordaantal bezoekers getrokken. Maar liefst 15.111 mensen wisten afgelopen jaar de weg te vinden naar de Tilburgse distilleerderij. De activiteit werd in februari nog uitgeroepen tot leukste uitje van Brabant 2023 door de ANWB.

“De weekenden zaten voor de benoeming van leukste uitje al bomvol, maar ook op de doordeweekse dagen weten steeds meer groepen ons te vinden”, aldus Boyke Joosten, manager rondleidingen. Het is een kers op het gouden jubileumjaar. “We hebben als bedrijf een fantastisch jaar achter de rug in het 50-jarig bestaan. Dat we het mogen afsluiten met zo’n record maakt het extra bijzonder,” vertelt Joosten.

Top beoordelingen

De reviews liegen er ook niet om. Op Google scoort de activiteit 4,9 sterren uit vijf. En ook op Tripadvisor staan ze bovenaan als je zoekt op uitjes in Tilburg. De rondleiding is een hele belevenis en duurt maar liefst drie uur. Het is in een bourgondische sfeer waarin je wordt meegenomen in de wereld van de kruidenlikeur. Tijdens de ontdekkingstocht maak je kennis met het verhaal achter Schrobbelèr. Proef, ruik en luister je weg door de historie, het geheim van het familierecept, het bottelen van de kruiken en met name de warme sfeer van Schrobbelèr.

Rondleiding boeken

In het weekend is er een losse kaartverkoop en doordeweeks kunnen ook groepen een rondleiding boeken. Ook nieuwsgierig naar zo’n gezellig uitstapje bij Schrobbelèr? Kijk voor alle mogelijkheden op deze website.