Recorddeelname aan Fujifilm Businessrun

Meer dan 400 teams van 85 bedrijven hebben zich aangemeld voor deelname aan de Fujifilm Businessrun, onderdeel van de Brabants Dagblad Tilburg Ten Miles op zondag 7 september.  Om precies te zijn zullen 403 teams aan de start staan, een record aantal.

De grootste vertegenwoordiging komt – zoals al jaren gebruikelijk – van de combinatie Elisabeth – Tweesteden ziekenhuis.  Zowel bij de 5 kilometer, 10 km mannen, 10 km vrouwen als 10 EM zijn de mensen van de ziekenhuizen uitstekend vertegenwoordigd. Fontys en CZ hebben eveneens meer dan 20 teams in het evenement.  Alle deelnemers aan de businessrun worden dit jaar ontvangen in de koepelhal in de spoorzone de nieuwe locatie voor het evenement.

Inschrijven voor de businessrun is niet meer mogelijk, maar het kan nog steeds wel voor individuele deelnemers aan de diverse recreatieve onderdelen. Dat kan nog tot en met 27 augustus. Bovendien zijn bij Runshop Greg van Hest startnummers zonder BibTag en registratie te koop voor de Familyrun (1 mijl) en Cityrun (5 km).