Kermis FM en Ontdekstation013 ontwikkelen programma voor kinderen tijdens de kermis

kermisfm ontdekstation013

Kermis FM komt weer naar Tilburg! Dit jaar heeft de redactie haar thuisbasis gevonden in Ontdekstation013. Door deze nieuwe samenwerking kunnen kinderen meemaken hoe radio en tv gemaakt worden! Er zijn speciale programma’s ontwikkeld waarbij de kinderen een uniek kijkje achter de schermen krijgen. En ze kunnen zelfs meewerken aan een live uitzending! Lees verder.

Programma voor kinderen

Hoe maak je radio? Wat doen al die technici op de redactie? Wat is een goed interview? Je maakt het allemaal mee als je mee gaat doen met de workshops bij Ontdekstation013. Tijdens de kermis ben je welkom op de zaterdag- en zondagmiddagen en ga je aan de slag met het maken van je eigen stukje radio. En op woensdagmiddag 21 juli is er een extra lang programma, want dan ga je ook meewerken aan een live-uitzending!

Perfecte match

Vreemd eigenlijk dat Kermis FM en Ontdekstation013 elkaar niet al eerder gevonden hebben, want het is de perfecte match. Als je kinderen in contact wilt brengen met techniek, dan is eigenlijk niets leuker dan dit zo realistisch mogelijk te doen. De redactie van Kermis FM staat hier helemaal open voor: de medewerkers en vrijwilligers vinden het superleuk om kinderen over de vloer te krijgen en te laten zien wat ze allemaal doen. En dat in alle hectiek die er al is op zo’n redactie, petje af!

Meer informatie

Benieuwd naar meer informatie over Kermis FM? Check dan deze website. Wil je jezelf aanmelden voor de activiteiten voor kinderen. Check dan deze website.