Reeshof is met SolidHealth compleet lifestylecentrum rijker

SolidHealth

De zomermaanden zijn in aantocht en dat betekent dat de bikini’s binnenkort weer uit de kast worden getrokken. De wintervacht mag er weer vanaf en het klaarstomen voor de zomer kan beginnen. Bij het SolidHealth Lifestylecentrum Reeshof kunnen ze je coachen richting jouw bikinilijf.

Het SolidHealth lifestylecentrum Reeshof heeft alles te bieden op het gebied van gezondheid. Je kunt hier spectaculair maar gezond afslanken met bijvoorbeeld sportvasten; een effectieve kuur van tien dagen. Maar ook hebben zij als enige in Tilburg infraroodtrainingen, waardoor je in 25 minuten trainen vijf keer meer calorieën verbrandt dan normaal. Hierbij krijg je de nodige coaching, om dit op een gezonde manier te doen. ‘’Je verliest met deze kuur heel veel centimeters, het slaat in als een bom,’’ zegt Nancy, voedings- en lifestylecoach bij SolidHealth.

Heidy en Nancy zijn samen eigenaar van SolidHealth. Heidy heeft 35 jaar gelijnd en kwam als klant bij Nancy terecht. Wat zij zelf ervaren heeft, is dat het heel prettig is om iemand naast je te hebben die je begeleidt. Binnen SolidHealth zijn zij allebei voedings- en lifestylecoach; ze laten zien hoe jij op een gezonde manier kunt leven. Beiden hebben ervaring met de worsteling richting een gezonde leefstijl. Het stukje persoonlijke ervaring nemen zij mee in de coaching.

Alles onder één dak

Bij SolidHealth kun je niet alleen terecht voor coaching, maar ook voor het trainen in TFM warmtecabines, infraroodtrainingen, small group trainingen en personal training. Om dit te ondersteunen hebben ze samenwerkingspartners van allerlei medische disciplines, waardoor ze een compleet lifestylecentrum zijn geworden. Denk hierbij aan een huidtherapeute, fysiotherapeut, osteopaat en hormonentherapeut. Sinds kort kun je ook je haren en je nagels laten doen in het lifestylecentrum in de Reeshof. Op de planning staat om binnenkort ook yoga, mindfulness en verschillende workshops aan te bieden.

Je hoeft dus niet meer van locatie naar locatie. Alle behandelingen op het gebied van gezondheid en lifestyle kun je bij SolidHealth krijgen. De lijnen zijn heel kort, doorverwezen worden is dus geen probleem. Je kunt na een lesje XCO jezelf bijvoorbeeld nog even verwennen met een massage. ‘’Persoonlijke aandacht staat centraal in het hele lifestylecentrum. We willen mensen naar een gezonde leefstijl begeleiden.’’

SolidHealth

Begeleiding bij een gezonde leefstijl

Bij SolidHealth doen ze absoluut niet aan diëten. Ze leren mensen wat gezonde voeding is, wat het doet met je lijf en wat jouw lichaam nodig heeft. En heel belangrijk: Wat voor voeding bij jou als persoon past, aangepast op jouw situatie, gezin en werk. ‘’We gaan door coaching kijken hoe jij gezond kan leven, jij staat hierbij centraal,’’ vertelt Heidy.

Wat voor eten mag je juist wel eten en wat vind je lekker? Ze zoeken wat voor voeding bij jou past om gezond te leven, maar ook wel echt te leven. ‘’Wat we mensen leren is niet voor even, maar is voor het leven.’’ Je werkt bij SolidHealth letterlijk aan je gezondheid, omdat je hier een gezonde levensstijl creëert. Hoe wordt jouw lichaam gezonder, hoe gaat je vetverbranding sneller en je energielevel omhoog? Anders dan bij sportscholen krijg je bij SolidHealth op deze vragen antwoord. Je wordt hier op een persoonlijke manier begeleid, zodat je meer te weten komt over beweging, maar ook over voeding. Deze twee sluiten naadloos op elkaar aan.

Slank en fit de zomer in

Bewegen hoort naast voeding ook bij een gezonde leefstijl. Behalve infraroodtrainingen biedt SolidHealth ook een onbeperkt sportabonnement aan. Hierbij kun je gebruik maken van de warmtecabines, maar ook van de kleinschalige groepslessen, zoals XCO, Bootcamp, Dans en Function Fit. Inschrijven voor deze lessen gaat super makkelijk via een app op je telefoon. Daarnaast hebben ze ook lessen speciaal voor kinderen: Fit voor Kids en peuter- en kleutergym. Zo kunnen kinderen een uurtje bewegen, terwijl de moeders bijvoorbeeld hun nagels kunnen laten doen of zelf tegelijkertijd sporten.

SolidHealth

Sporten voor de multiculturele samenleving

In de Reeshof maar ook in Tilburg-Noord kun je sporten bij SolidHealth. In Tilburg-Noord zit een vestiging die zich richt op het begeleiden van de multiculturele samenleving. Heidy is moslima en al bijna dertig jaar getrouwd met een Marokkaanse man. Zij begeleidt op deze locatie de multiculturele groep. Ze begrijpt deze vrouwen goed; ze spreekt de taal en op het gebied van voedingsadvies is zij ook thuis in de multiculturele gerechten.

Je kunt in Tilburg-Noord als vrouw meedoen aan de Ladies Only. Dit is sporten met alleen vrouwen en vrouwelijke medewerkers. In een vrije omgeving kan hier gewerkt worden aan je gezondheid. Ook is hier sinds kort Infraroodtraining mogelijk voor alle inwoners van Tilburg-Noord.

Ben jij toe aan een gezonde leefstijl en wil je meer informatie over SolidHealth? Neem dan contact op met Heidy en Nancy. Bekijk ook eens de website voor meer informatie.