Nieuws

eden beauty secrets
Let op! Dit artikel is al 1568 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Reeshof krijgt all-in-one beautysalon en -store

In het buitenland en de Randstad kom je ze vaker tegen: de zeer luxe en hippe beautystores en salons. In Tilburg was een dergelijk fenomeen nog niet aanwezig, maar daar komt vanaf 21 januari verandering in. Eden Beauty Secrets opent in de Reeshof een all-in-one beautysalon en beautystore in een gloednieuw concept.

Wat maakt Eden Beauty Secrets anders dan de bestaande beautysalons in Tilburg? Initiatiefneemster Deborah Verhagen vertelt: “Onze bestaande salon Eden Lash & Brow liep dusdanig goed met soms lange wachtlijsten, dat we al heel snel uit ons jasje groeiden. We richtten ons specifiek op wimperextensions en wenkbrauwbehandelingen, maar we kregen steeds meer vraag naar extra diensten omdat klanten graag aan ons al hun beautybehandelingen wilden toevertrouwen. Hiervoor was op de huidige locatie geen plaats, dus zijn we op zoek gegaan naar een nieuw pand waar we niet alleen met een groter team konden gaan werken maar ook meteen onze diensten konden uitbreiden.”

Eden Beauty Secrets in de Reeshof

Deze locatie is gevonden aan het Ketelhavenplein op het nieuwe Stadsplein Forum, gelegen naast treinstation Tilburg Reeshof. Deborah: “Onze klanten komen van heinde en verre, uit heel Nederland, maar ook uit België en daarbuiten. Ze rijden graag anderhalf uur om door ons wimperextensions te laten plaatsen.” In de omgeving is het parkeren gratis en het openbaar vervoer ligt op 2 minuten lopen.

Op de nieuwe locatie zal de bestaande wimpersalon worden uitgebreid tot een luxe Lash Lounge met maar liefst 8 bedden. Ook wordt er een Anastasia Beverly Hills Brow Bar gevestigd voor brow treatments zoals de grote sterren uit Hollywood. In de beautystore kun je tevens terecht voor make-up treatments, verzorgingsproducten en workshops. Ook is er een permanente make-up specialiste aanwezig voor het tatoeëren van wenkbrauwen met hairstrokes, eyeliners en full lips. In het skincare en massage gedeelte wordt gewerkt met Cinq Mondes, een zeer luxe huidverzorgingsmerk dat wordt gebruikt in de meest prestigieuze spa’s en hotels ter wereld.

Warme uitstraling

De uitstraling van het nieuwe pand voelt warm aan. “Een loft-achtige omgeving met hoge plafonds en luxe details, hip maar toch relaxed, voor dames (en heren) die prijs stellen op kwaliteit met een persoonlijke touch”, volgens onderneemster Deborah Verhagen. “Onze klanten kennen we vaak al jaren en we hebben een vertrouwensband met ze opgebouwd. Zonder hen was het nooit mogelijk geweest om deze grote stap te nemen.” Ze benadrukt tevens: “We zijn geen beautyfabriek. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk perfectionisten en gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit. We volgen continu bijscholing in binnen- en buitenland en trainen onze medewerkers intern op de nieuwste technieken, klantvriendelijkheid en hygiënisch werken. Veiligheid voor onszelf en onze klanten heeft de hoogste prioriteit. Zo werken we met professionele luchtzuivering, een luchtkwaliteitsbewakingssysteem, mondkapjes en professionele sterilisatie van onze materialen.”

Het luxe gevoel straalt niet alleen uit in het interieur, maar ook in het zich laten thuisvoelen van klanten. “Tijdens het wachten kunnen klanten in onze koffie bar genieten van koffie, thee, cappucchino of een latte macchiato die door ons vers bereid wordt. Tijdens onze “Lazy Sunday” openingen is het zelfs mogelijk om na je behandeling te genieten van een gratis ontbijtje. Voor klanten met een VIP kaart organiseren we speciale workshops en kortingsacties. En we werken samen met een kapsalon en professionele fotograaf voor bruidsarrangementen, events en fotoshoots. Een foto op de rode loper en champagne na je treatment? Ook dat is mogelijk. Dat maakt ons beautyconcept speciaal: we lijken op niets dat reeds in Tilburg gevestigd is. Ons team van zes medewerkers doet er alles aan om de ervaring in de salon zo speciaal mogelijk te maken”.

Eden Beauty Secrets is tevens een opleidingsinstituut voor beginnende en ervaren wimper- en wenkbrauwstylistes. “We geven uitgebreide trainingen en workshops op het gebied van wimperextensions, wenkbrauwbehandelingen en make-up. Voor de wimperextensions werken we exclusief met de producten van L Lashes, een prachtig en luxe merk dat als een van de weinige merken in Nederland EU goedgekeurd is. Vanuit ons nieuwe pand kun je niet alleen opleidingen volgen, professionele stylistes kunnen ook al hun materialen bij ons bestellen, uitproberen of meteen meenemen.” aldus Deborah.

De zaak opent op zaterdag 21 januari vanaf 12:00 uur.

Reageer op dit bericht