Refugee Start Force brengt vluchtelingen in contact met Nederlanders

Refugee Start Force

Joost van der Hel kwam in contact met vluchtelingen in de noodopvang Havenstraat en wilde meer doen, daarom richtte hij een Facebookpagina op. De Facebookpagina Refugee Start Force brengt vluchtelingen in contact met Nederlandse vakgenoten. 

Wat nodig is om vluchtelingen te helpen zijn netwerken die gecreëerd moeten worden tussen Nederlanders en vluchtelingen. Op deze manier krjigen vluchtelingen de mogelijkheid zich nuttig te maken in de maatschappij. Door deze online-community worden de vluchtelingen met lokale professionals, organisaties en bedrijven verbonden en natuurlijk wordt hierbij ook gekeken naar hun vaardigheden en expertise. Het helpt de vluchtelingen hun professionele ambities te kunnen realiseren.

Ben je benieuwd naar het hele verhaal achter Refugee Start Force weten? Lees dan het artikel waar Joost van der Hel spreekt over de oprichting van deze pagina. Wil jij je na het lezen van dit verhaal buddy zijn voor een vluchteling, een kopje koffie drinken of helpen met de taal? Meld je dan aan voor de Facebookpagina van Refugee Start Force South.