Reken in 2020 af met rug- en nekklachten bij Chiropractie Mulder

Chiropractie Mulder

Net zoals ieder jaar wensen vrienden en familie elkaar al het beste toe. Ook Chiropractie Mulder wenst iedereen iets toe voor 2020. Namelijk al het beste voor je wervelkolom!

Over Chiropractie Mulder

Chiropractie Mulder heeft de afgelopen 19 jaar een goede reputatie opgebouwd op het gebied van de behandeling van rug- en nekklachten. In 2001 startte Tanja Valk-Mulder de praktijk die inmiddels is uitgegroeid tot een team met 12 medewerkers.

Zenuwstelsel

Je wervelkolom, als het ware het centrum van je lichaam en toch een beetje een ondergeschoven kindje. Want wie zich realiseert dat de wervelkolom het omhulsel is van het zenuwstelsel zal zich ook al snel realiseren hoe belangrijk deze is. Een kleine afwijking kan het zenuwstelsel al onder druk zetten en een hevige pijn veroorzaken.

Behandeling zonder verwijzing

Bij Chiropractie Mulder zijn ze trots op het feit dat zij hun patiënten een totaalpakket van zorg kunnen aanbieden. Ze begeleiden iedereen vanaf de start tot het einde op weg naar een betere gezondheid. Een verwijzing is niet nodig, ze hebben specialisten in dienst die zijn opgeleid om zelf een diagnose te mogen stellen. Chiropractie wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket. Dus geen eigen risico!