Renzo Gracie Tilburg wint tijdens Braziliaans Jiu Jitsu toernooi ‘Grappling Industries’ 3 gouden en 3 bronzen medailles!

De Tilburgse sportschool genaamd Renzo Gracie Tilburg heeft deelgenomen aan het internationale Braziliaans Jiu Jitsu toernooi ‘Grappling Industries’ in Almere. Met een kleine groep, waarvan de helft voor het eerst meedeed, wisten ze alsnog het 12e team van de 140 deelnemende sportscholen te worden en zijn ze naar huis gegaan met maar liefst 3 gouden en 3 bronzen medailles!

Grappling Industries

Grappling Industries is een wereldwijd bekend toernooi voor Braziliaans Jiu Jitsu beoefenaars. Tijdens een wedstrijd wint de deelnemer door op de grond te domineren of door een overgave (submission) af te dwingen met een klem.

Renzo Gracie Tilburg

Renzo Gracie Tilburg is een sinds 2021 geopende sportschool in de Reeshof en geeft les in MMA, kickboksen, boksen en Braziliaans Jiu Jitsu. Michael Vriens, Anton Wisse, Damian Omufner, Djesse Aarts en Bas Rutjes hebben allemaal gepresteerd dit toernooi en zijn alweer in volle voorbereiding voor de Dutch Open, het volgende toernooi. Veel succes!

Meer info

Meer informatie over de sportschool vind je hier!