logo

Reserveer nu je fiets voor TilburgSpint

TilburgSpint

Iedereen uit Tilburg en omstreken kan zich weer aanmelden voor hét spinningevenement van Tilburg: TilburgSpint. TilburgSpint is één van de paradepaardjes van Stichting TypischTilburg waarbij sportieve Tilburgers hun beste beentje voor zetten voor het goede doel. Op zondag 9 oktober 2016 vindt de achtste editie van TilburgSpint plaats in de compleet vernieuwde poptempel 013.

Van 14:00 tot 18:00 uur kunnen maar liefst 216 fanatieke spinners opnieuw een sportieve prestatie leveren voor het goede doel. Het beloofd weer een spetterende middag te worden volop enthousiaste instructeurs en volop vermaak. Dit jaar gaat de volledige opbrengst, net als afgelopen jaar, wederom naar het Inloophuis MiddenBrabant, een doel waar Stichting TypischTilburg zich al enkele jaren volop voor inzet.

Spinnings

Vanaf één juni is het mogelijk om op de website van TilburgSpint tegen een sponsorbedrag een fiets te reserveren. Naast de opzwepende spinninglessen van vier verschillende spinninginstructeurs worden de spinners vermaakt met een spectaculair programma. Het doel van dit sportieve evenement is het steunen van het goede doel en uiteraard om de spinners een onvergetelijke sportieve middag te bezorgen en wederom een trots moment te creëren voor alle Tilburgers.

Kijk op www.tilburgspint voor meer informatie en de reserveringsmodule en blijf via www.facebook.com/TilburgSpint op de hoogte van het laatste nieuws.

Over het goede doel

Het Inloophuis Midden Brabant is een vertrouwde ontmoetingsplek voor iedereen die kanker heeft (gehad) en voor mensen die in hun nabije omgeving met kanker te maken hebben. Het Inloophuis biedt een plek waar deze mensen vrijblijvend kunnen binnenlopen voor informatie; om deel te nemen aan verschillende activiteiten en bijeenkomsten; en om de dialoog aan te gaan met anderen.

Over Stichting TypischTilburg

De Stichting TypischTilburg is opgericht om de stad nadrukkelijker op de kaart te zetten, onder meer door trotse momenten te creëren voor Tilburgers. Daarnaast zet de stichting zich actief in voor een aantal Tilburgse goede doelen. Naast de TypischTilburg kalender organiseert de stichting ook de spinmarathon TilburgSpint.

TilburgSpint