Restaurant Boot 013 gaat proefdraaien en je kunt erbij zijn

boot 013

De lente is begonnen, het mooie weer komt eraan en dan is natuurlijk de Piushaven the place to be. En al helemaal met nog een nieuwe hot spot erbij: Boot013. Een plek waar alles om beleving draait: mooie gerechten met een bijzondere presentatie. Medio mei is de officiële opening, maar vanaf vrijdag 22 maart wordt ieder weekend proefgedraaid om de puntjes op de i te zetten. Elke week komt daar een extra dag bij.

Vrijdag 22 maart opent Boot 013 dus haar deuren voor de ‘soft opening’. De komende tijd kun je met het restaurant en het bijzondere concept van showcooking en beleving kennismaken. Bijzondere gerechten passeren de revue, zoals dry aged meat en de unieke Kip Boot 013, die op opmerkelijke wijze worden gepresenteerd.

Gasten kunnen, naast genieten van een heerlijke avond, hun feedback geven over de sfeer, ruimte, gerechten en alles wat zij verder maar kwijt willen. In ruil hiervoor wordt een cadeaubon aangeboden, inwisselbaar bij een volgend bezoek.

Reserveren voor het proefdraaien

Tijdens de ‘soft opening’ worden wisselende gerechten aangeboden om zo de definitieve menukaart te kunnen bepalen. Wil jij jouw mening en ideeën laten horen, reserveer dan snel. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je vanaf 19.00 uur komen dineren. Per avond zijn er maximaal 50 couverts beschikbaar. Reserveren is mogelijk via info@boot013.nl. Geef hierbij je naam, het aantal personen, datum en tijd en een telefoonnummer door.