Restaurant de Beren heropent: een eyecatchende bar en vernieuwde menukaart

Bommel Beer

Restaurant de Beren in Tilburg is na een flinke make-over klaar voor een feestelijke heropening als een heus De Beren restaurant. Vanaf dinsdag 12 juni is iedereen uit Tilburg en de wijde omgeving welkom aan het Olympiaplein, om de ‘all time favorites’ van de vernieuwde menukaart te komen proeven. Zo pronken de beroemde sappige burgers, perfect gemarineerde saté en verse vis van de grill voor een vriendelijke prijs op de kaart.

Foto’s: stijl nieuwe restaurant

Eyecatchende bar

Na een grondige verbouwing is het restaurant weer up-to-date en in een stoer en eigentijds Beren-jasje gestoken. Eyecatcher wordt de grote robuuste bar in het midden van de zaak met sfeervolle zitjes eromheen, die zich perfect lenen voor een gezellige borrel met vrienden, familie of collega’s. De deuren staan iedere dag wagenwijd open voor hongerige gasten.

Bommel Beer

Beren ‘classics’ van de grill

Vanaf 16.00 uur kunnen gasten natuurlijk terecht voor de lekkerste traditionele gerechten zoals spareribs en saté. Echte Bourgondiërs kiezen voor een goed gebakken entrecote of tournedos van Zuid-Amerikaanse runderen. Alle gerechten worden bereid op de grill, waardoor ze een unieke smaak krijgen. Ook gezinnen zijn van harte welkom in het gezellige restaurant. Kinderen hebben een ruime keuze uit zes verschillende kindermenu’s en krijgen een vrolijke Beren-ijsbeker als nagerecht. Een diner bij De Beren kan gecombineerd worden met een bioscoopbezoek bij Euroscoop, dat zich in hetzelfde pand bevindt. Dit Beren Biosarrangement kost €31,- per persoon en bevat een driegangenkeuzemenu en toegang tot het filmhuis.

Een restaurantmerk met een sterke persoonlijkheid

Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met restaurants en bezorgrestaurants in heel Nederland. Het plan is om de komende jaren de restaurantketen te laten groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

Bommel Beer