Restaurant Harboury aan de Piushaven omgetoverd tot mediterraans restaurant

Goed nieuws voor liefhebbers van de Italiaanse, Spaanse en Portugese keuken. Restaurant Harboury aan de Piushaven is vanaf dit weekend omgetoverd tot een mediterraans restaurant. Ook gaan ze door onder de naam van hun delicatessenzaak die iets verder aan de Piushaven zit: Gastrovino-Harboury. Je kunt vanaf zaterdag 24 juni van het nieuwe concept van Gastrovino-Harboury komen genieten.

Afgelopen weken is er hard gewerkt om het restaurant om te toveren naar een sfeervolle zaak waar je jezelf op vakantie waant. Geen grote verbouwing, maar wel een aantal wijzigingen in het interieur waardoor het voelt alsof je aan de Middellandse zee zit te genieten van een avondje uit. Wel zo fijn met een locatie aan misschien wel het mooiste stukje Tilburgse water.

Heerlijke Italiaanse, Spaanse en Portugese gerechten

Gastrovino-Harboury werkt met een menukaart vol gerechten die de hele dag te bestellen zijn. Leuk om er een aantal van op tafel te zetten en gezellig te delen, maar als je liever in gangen eet en zelf van een gerecht wilt genieten, kan dat natuurlijk ook. In het restaurant werken ze met de kwaliteitsproducten die ze in de delicatessenwinkel verkopen. Hiermee wordt een synergie gecreëerd tussen de delicatessenzaak en het restaurant.

Verwacht fantastische Italiaanse, Spaanse en Portugese (slow food) gerechten, maar ook heerlijke charcuterie en fantastische wijnen. Zo staan er lekkere pinsa’s op het menu, maar ook salades met zeevruchten en parmaham bijvoorbeeld. Of ga voor de Gastrovino’s choices. Denk aan octopus van de grill met nduja boter, een risotto met rode garnalen, pasta vongole, krokant gebakken zeebaars of traditionele gerechten zoals albondigas, patatas bravas, lasagne bolognese of een mooi stuk entrecote. Voor ieder wat wils dus! Ook is het mogelijk om bijpassende wijnen bij je gerechten te bestellen. Wil je écht uitpakken? Ga dan voor de chef’s choice. De chef verrast je dan graag met tien verschillende gerechten van de kaart. Heel de avond staat de tafel vol om samen van te genieten.

‘Alle dagen weekend’

Dat is de slogan van Gastrovino-Harboury. De delicatessenzaak en het restaurant zijn dé plekken om je elke dag van de week het gevoel van weekend te geven. Wanneer je lekker buiten de deur wilt borrelen of dineren, ga je naar het restaurant. Liever thuis genieten van een gezellige borrelavond, dan heeft de delicatessenzaak alles om je avond met vrienden en familie compleet te maken.

Het restaurant van Gastrovino-Harboury vind je aan de Havendijk op nummer 75. De delicatessenzaak zit ietsjes verderop aan de Piushaven 3-02. Wil je alvast een plekje reserveren? Check dan deze website.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg Gastrovino Harboury dan op Instagram en Facebook.