Restaurant Harboury gaat verbouwen en neemt plek in bij Tilburgse toprestaurants

restaurant harboury

Restaurant Harboury; wie kent de mooie zaak aan de Piushaven inmiddels niet? Zo’n drie jaar geleden begonnen Hein en Marly het restaurant en inmiddels zijn ze niet meer weg te denken. “We hebben onze droom werkelijkheid gemaakt.” Nu vinden ze het tijd om de volgende stap te zetten.

Hein en Marly willen namelijk definitief een rechtmatige plek innemen tussen de Tilburgse restaurants. Chef-kok Hein is namelijk altijd geïnspireerd om nieuwe ideeën op te doen. Zijn passie ligt in de zoektocht naar het perfecte gerecht, zodat zijn gasten optimaal kunnen genieten. Dat doet hij enkel met duurzame en eerlijke producten.

Verbouwing

Om de dromen van het duo te realiseren, is Restaurant Harboury een crowdfundactie voor een verbouwing gestart. Drie nieuwe sfeergebieden in het restaurant moeten het etablissement naar een hoger niveau tillen: Strickly Professional, De Verleiding en Natuurlijk Genieten. Er komt een open keuken en de algehele sfeer wordt nog professioneler. Daarnaast wordt de wijnkaart vervangen door een wijnpresentatie. Ook kun je straks bij chef-kok Heun aan tafel gaan zitten door de combinatie van een chef’s table en de open keuken. Het achterste gedeelte van het restaurant draait straks volledig om beleven en moet de sfeer van lekker eten en drinken uitstralen.

Ook het meubilair wordt vernieuwd en er komt meer groen in de zaak.

Deze plannen realiseren? Daar kun jij aan bijdragen. Een deel van de funding is inmiddels binnen, maar voor de ‘full package’ kan de zaak aan de Piushaven nog wel wat investeerders gebruiken. Neem daarom een kijkje op de crowdfund website en meld jezelf aan voor de informatiebijeenkomst.