Restaurant Harboury lanceert picknickconcept aan de Piushaven

picknick piushaven Restaurant Harboury

Dat de Piushaven een prachtige locatie is om doorheen te wandelen, weten we allemaal. Maar richting de lente en zomer leent het gebied zich ook voor een heerlijke picknick. Restaurant Harboury – gelegen aan de Piushaven – speelt hierop in. En dus kun je vanaf nu een picknickbox bestellen en genieten van de inhoud op de kade van de haven. Of in het naastgelegen natuurgebied Moerenburg bijvoorbeeld.

Horeca steunen, lekker eten, borrelen en picknicken op een prachtige locatie: win-win. Met dat idee start Restaurant Harboury het picknick-concept. Het werkt als volgt: je bestelt online de picknickbox en komt hem op afgesproken tijdstip ophalen. Je zoekt een plekje op en geniet van je picknick aan de Piushaven. Na afloop lever je de spullen weer in bij het restaurant aan de haven en doen zij de afwas.

De picknickbox is een mand vol met lekkernijen. Denk aan een fles witte wijn of rosé, een borrelplank met veel lekkernijen (denk aan vis, vlees en kaasjes), olijven, notenmix en meer. Extra handig: je krijgt ook een picknickkleed, bordjes, bestek en glazen mee. Je hoeft zelf voor niks meer te zorgen.

In ieder geval dit voorjaar en in de zomer

Het picknickconcept van Restaurant Harboury is in ieder geval nu en de komende maanden te reserveren. Ook als de horeca straks weer open gaat, wil Harboury het concept van picknicken aan de haven in leven houden.

Overigens is het niet de eerste creatieve troef die Restaurant Harboury inzet tijdens de coronacrisis. Zo is het restaurant tijdelijk getransformeerd tot delicatessenwinkel en brengen ze hun heerlijke gerechten ook naar de mensen thuis.

Meer informatie

Wil jij meer informatie over het picknickconcept van Restaurant Harboury? Of wil jij zo’n heerlijke picknick bestellen? Check dan de website.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Restaurant Harboury? Volg ze dan op Facebook en Instagram.