Restaurant Hooked genomineerd voor Entree Award!

hooked

Wauw, restaurant Hooked, dat je vindt in de Sint Josephstraat, is genomineerd voor een Entree Award! De verkiezing is een initiatief van het onafhankelijke horecaplatform Entree. Ben jij benieuwd naar restaurant Hooked en wil je meer weten over de Entree Award? Lees snel verder!

Entree Award

De nominaties van de jaarlijkse Entree Awards zijn een belangrijke graadmeter voor de ontwikkelingen in de horecabranche. Ze zetten toon voor nieuwe trends, in Nederland, maar óók wereldwijd. De Entree Awards is een initiatief van Entree, een horecaplatform dat bestaat uit een maandelijks glossy magazine, dagelijks online nieuws, nieuwsbrieven en digitale specials.

Restaurant Hooked

Bij Hooked kun je genieten van allerlei gerechtjes uit verschillende keukens, zoals Spanje, Italië, Griekenland en Frankrijk. Het restaurant opende vorig jaar oktober in ons centrum. Ben jij benieuwd hoe het restaurant er uit ziet? Klik dan hier!

Meer informatie

Een vakjury, bestaande uit 23 specialisten, beoordeelt de genomineerden. Op 28 november worden de winnaars tijdens een uitreiking in Theater Amsterdam bekend gemaakt. Wil jij meer te weten komen over de Entree Awards? Klik dan hier.