Restaurant Kruid & Krachtig opent zomer 2013

Vegetarisch Restaurant de Imme aan de Willem II straat wordt overgenomen door:
GGZ Breburg, SMO Traverse en RIBW brabant. Deze 3 organisaties zijn de samenwerking aangegaan om in de zomer van 2013 de deuren te openen van een nieuwe Hotspot in onze binnenstad: Restaurant  Kruid & Krachtig.

In de zomer 2013 gaan wij de deuren openen van  een nieuw restaurant “Kruid & Krachtig “in de Tilburgse Willem II straat . Een nieuwe restaurant  in de binnenstad van Tilburg. Eerlijk, jong, gezond en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een restaurant waar deelnemers gaan werken met als doel doorstromen naar een reguliere (werk) plek op de arbeidsmarkt. We bieden werkplekken voor de kwetsbare burgers die werk ervaring willen op doen in de horeca. Door gericht trainen van de (basis) vaardigheden ondersteunen wij de kwetsbare burgers om stappen te zetten op de participatie ladder.

In het nieuwe restaurant ligt de nadruk op “beleving”.
Wij serveren een uitgebreide vegetarische kaart aangevuld met een aantal ( biologische) vlees en vis gerechten. Al onze groenten zijn van biologische kom af  (ut rooie bietje) en de kaart geïnspireerd op de seizoenen. De nadruk ligt op gezond, de zintuigen geprikkeld door geuren, van vers gebakken brood en mooie seizoenskleuren. Hiermee spelen we in op de trend anno 2013: beleving, eerlijk vers en  gezond.

Een fijne plek voor jong en oud waar je aangenaam verrast zult worden door de  eigentijdse unieke sfeervolle inrichting. De verbouwing van het restaurant zal op korte termijn starten.