Restaurant Nomadâs vervangt La Cabaña na grote verbouwing

Het was al even bekend dat het Spaanse tapasrestaurant La Cabaña aan de Academielaan de deuren ging sluiten en niet meer zou openen. Inmiddels weet het Brabants Dagblad te melden dat de vervanger bekend is. Aankomende winter moet Restaurant Nomadâs de deuren openen. Aan het roer van de zaak staat de 28-jarige Ecuadoraan Javier Ordóñez.

Afgelopen maanden ging pandeigenaar Rien van Linschoten – die ook verbonden is aan zaken als RAW, Noir en het T-Huis – op zoek naar een uitbater voor het voormalige tapasrestaurant. Die heeft hij inmiddels gevonden. En dus kun je straks een mooi restaurant verwachten waar de mediterrane keuken de focus heeft. Uiteraard met veel Zuid-Amerikaanse invloeden. Waar de naam vandaan komt? Het is de vertaling van ‘nomaden’. Dit omdat eigenaar Javier dus uit Ecuador komt, later in Spanje woonde en nu voor de liefde in Tilburg terecht is gekomen.

Voordat het restaurant de deuren kan openen, wordt er eerst flink verbouwd. Als alles meezit, gaat Restaurant Nomadâs in november open.

Meer informatie

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Wil je meer weten over dit nieuwe restaurant? Lees dan vooral het artikel dat het Brabants Dagblad heeft geschreven.