Nieuws

Taste
Let op! Dit artikel is al 865 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Restaurant Taste! neemt afscheid van menukaart en wil alle gasten verrassen

In 2008 opende Taste! haar restaurant en inmiddels zitten er al tien mooie jaren op. Maar wie onderneemt, moet ook vooruit kijken. Ook de volgende tien jaar willen ze de verwachtingen van de gasten overtreffen met de mooiste gerechten en beste beleving. Zo willen ze blijven groeien in kwaliteit, creativiteit en gastvrijheid. Dit zullen ze doen met een verrassend besluit.

Taste! neemt afscheid van de menukaart

Vanaf januari 2019 zal Taste! afscheid nemen van de menukaart om álle gasten te kunnen verrassen. Deze unieke keuze is niet zomaar gemaakt, ruim 85% van de gasten verkoos het verrassingsmenu al boven de reguliere menukaart. Door deze keuze kunnen ze hun gasten de gerechten en wijn-spijs-combinaties waar ze het meest trots op zijn serveren. Zo nemen ze keuzestress bij de gast weg en doen ze hun naam eer aan door gasten kennis te laten maken met nieuwe smaken.

De chefs komen persoonlijk aan tafel om voorkeuren, eventuele dieetwensen en allergieën te vernemen. Achter de schermen zijn ze al druk bezig met de voorbereidingen om door middel van de nieuwe werkwijze aan de volgende tien jaar Taste! te beginnen. Ze beloven iedereen, het wordt mooi!

Reageer op dit bericht