Resto VanHarte en partners bezorgen 100 Tilburgers een gezellige middag met Food Take Away Festival

Resto VanHarte

Resto VanHarte, ISS Facility Services, Go-Tan en Chaudfontaine bezorgden vorige week 100 Tilburgers een gezellige middag tijdens een speciaal Food Take Away Festival. Vaste gasten van Resto VanHarte genoten hier samen van iets lekkers te eten en te drinken. Ook kregen ze een heerlijke maaltijd mee om zelf thuis op te warmen. De actie was bedoeld om de gasten van Resto VanHarte een hart onder de riem te steken nu de buurtrestaurants bij Contour de Twern nog niet zijn vrij gegeven.

Foto: Marcel Kalmeijer

Het programma begon met een koffie- en theemoment bij Resto VanHarte in Het Kruispunt. Hier konden de gasten van Resto VanHarte als vanouds gezellig met elkaar bijkletsen. Velen hadden elkaar al heel lang niet meer gezien of gesproken. Aansluitend was er voor alle gasten wat lekkers en wat te drinken bij de foodtruck van Go-Tan. Iedereen kreeg vervolgens een heerlijke verse maaltijd mee om thuis op te warmen.

Reacties

Krijn, 90 jaar: “Ik vond het een ontzettend leuke middag. Het was heel fijn om onder het genot van een kopje koffie weer even bij te praten. Nu Resto VanHarte op de meeste plekken gesloten is, mis je toch je wekelijkse uitje waar je anderen kan ontmoeten. Ik vind deze foodtruck een heel leuk initiatief en ben blij met de lekkere maaltijd die ik mee kan nemen naar huis.”

Restomanager Manita Rovers: “Ik ben ontzettend blij met partners zoals ISS en Chaudfontaine. Zij helpen ons om, ook nu de meeste van onze restaurants gesloten zijn, onze rol als verbindende partij te blijven spelen en mensen nog steeds met elkaar in contact te brengen. Velen hebben vanmiddag dan ook genoten van het weer bij elkaar zijn. Ook al is het dan met 1,5 meter ertussen. ”

Marcel Kalmeijer, manager marketing en communicatie van ISS: “Bijzondere tijden vragen om bijzondere initiatieven. Binnen onze samenwerking met Resto VanHarte en Chaudfontaine hebben we met dit FoodTakeAway-festival samen met Go-Tan een creatieve invulling kunnen geven aan de mogelijkheid om ondanks de coronamaatregelen ontmoetingen met lekker eten en kwalitatief mineraalwater te realiseren. Resto VanHarte staat voor verbinding en contact in de strijd tegen eenzaamheid. Het is mooi om te ervaren dat dit initiatief juist door hun gasten nu zo geweldig gewaardeerd wordt.”

Resto VanHarte: voor een gezellig avondje uit

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.