Nieuws

restovanharte
Let op! Dit artikel is al 276 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Resto VanHarte heropent in Wijkcentrum Heyhoef met zomerdiners

Wijkbewoners van de Reeshof kunnen zowel op maandag 10 als op maandag 17 augustus 2020 weer aanschuiven bij Resto VanHarte voor een maaltijd en gezelligheid.

Tilburg, Resto VanHarte in Wijkcentrum Heyhoef gaat op 10 en 17 augustus 2 speciale zomerdiners organiseren. Na een succesvolle Corona-proof start bij de Tongerlose Hoef in juli kunnen stadsgenoten weer genieten van een lekkere maaltijd én goed gezelschap. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven. Ook bij deze heropening houdt Resto VanHarte de richtlijnen van het RIVM in acht.

Mee-eten kan dan ook uitsluitend door van te voren online te reserveren via deze website of via de telefoon via 0900 900 3030. Met deze zomerdiners sluit Resto VanHarte Tilburg aan bij het zomerprogramma in de wijk De Reeshof. Tarieven zijn als gebruikelijk; 2 euro voor gasten met een Quiet of voedselbank pas, 4 euro voor gasten met een meedoen regeling en 7 euro voor alle overige gasten. Kinderen t/m 12 jaar betalen de helft.

Lekker, gezellig én veilig

Resto VanHarte wil dat samen eten lekker, gezellig én veilig is. In het buurtrestaurant gelden dan ook strikte hygiëneregels in het restaurantgedeelte en in de keuken. Verder gelden de volgende RIVM-richtlijnen:

  • Reserveren is verplicht
  • Gasten wordt gevraagd thuis te blijven bij griep- of verkoudheidsklachten
  • Bij binnenkomst zal met iedere gast een persoonlijk controlegesprek plaatsvinden
  • Gasten zijn verplicht de algemene 1,5-meter regels van overheid en de specifieke regels en aanwijzingen van de locatie te volgen. Uitzondering op de 1,5 meter zijn gezinsleden uit één huishouden.
  • Betaling is alleen mogelijk met pin (bij uitzondering alleen gepast contant)

Resto VanHarte begrijpt dat het voor sommige mensen een beetje wennen is. Wanneer gasten vragen of zorgen hebben over hun bezoek kunnen ze bezoek terecht bij ons servicenummer 0900 900 3030, of via de mail info@restovanharte.nl.

In contact blijven met elkaar

Sinds de sluiting van haar buurtrestaurant(s) in Tilburg is Resto VanHarte verschillende activiteiten gestart om buurtgenoten met elkaar te blijven verbinden. Het lokale team bleef in contact met hun gasten via de telefoon middels de zogenaamde Bel Carrousel, mail en social media. Op deze manier kon de organisatie haar rol als verbindende partij blijven spelen en mensen nog steeds met elkaar in contact brengen. Ook al was het dan met 1,5 meter ertussen.

Reageer op dit bericht