Resto VanHarte maakt het voor iedereen in Tilburg mogelijk om kerst te vieren

Kerst vier je samen. Daarom kan iedereen die samen kerst wil vieren terecht bij Resto VanHarte voor een feestelijk, lekker en gezellig kerstdiner. Het is een mooie gelegenheid om zelf een heerlijk avondje uit te beleven of een ander uit te nodigen voor een gezellig diner. In Tilburg vinden de diners plaats op maandag 19 december en donderdag 22 december met sfeervol koor in MFA het Kruispunt op Sinopelstraat 1, op woensdag 21 december en vrijdag 23 december met een gezellige band in de Tongerlose Hoef op Reitse Hoevenstraat 129 en op dinsdag 20 december met een gezellige kerstbingo in wijkcentrum De Nieuwe Stede op Capucijnenstraat 156. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Iedereen is welkom

Met kerst pakken ze extra uit met een feestelijk viergangendiner in plaats van een driegangendiner. Daarom verhogen ze alle tarieven met één euro. De eigen bijdrage voor het diner is dan ook negen euro. Voor Meedoenregeling is de prijs zes euro en voor Voedselbank/Quiet Netwerk pashouders is het 3,5 euro. Kinderen t/m 12 jaar betalen de halve prijs. Het diner start om 18.00 uur en is rond 20.00 uur afgelopen. Reserveren is verplicht en kan via deze website of telefonisch via 0900 900 30 30 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur (gebruikelijke belkosten).

Draag bij tegen eenzaamheid met kerst!

Voor mensen met gevoelens van eenzaamheid is de kerstperiode extra zwaar. Resto VanHarte vindt dan ook dat iedereen de kans moet krijgen om samen kerst te vieren. Daarom roept de stichting Nederlanders op om deze kerst bij te dragen tegen eenzaamheid. Dat kan door een donatie te doen, een kerstcadeau te kopen in de VanHarte webshop of door mee te helpen als vrijwilliger.

Voor Elkaar: bijdragen aan een socialer, gezonder en duurzamer Nederland

Albert Heijn lanceert deze kerstperiode het platform ‘Voor Elkaar’. Samen met vier goede doelen zetten zij zich in voor een socialer, gezonder en duurzamer Nederland. Resto VanHarte is samen met Voedselbanken Nederland, Het Rode Kruis en het Vergeten Kind gekozen tot één van deze partners. Via ‘Voor Elkaar’ kunnen Albert Heijn klanten met hun statiegeld, Air Miles of door één euro op te tellen bij de online boodschappen een bijdrage leveren aan het goede doel. In het geval van Resto VanHarte betekent dat een bijdrage aan de diners tegen eenzaamheid in de kerstperiode. Kijk voor meer informatie op deze website.