logo

Resto VanHarte nodigt inwoners van Tilburg uit voor een gezellig diner met buurtgenoten

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte nodigt inwoners van Tilburg uit voor een gezellig diner met buurtgenoten. Bij Resto VanHarte geniet je samen van een lekker, gezond en vers driegangendiner voor acht euro. Het diner is bereid en geserveerd door vrijwilligers uit de buurt. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Met kortingskaart eten nieuwe gasten mee voor vijf euro

Speciaal voor inwoners van Tilburg die nog niet eerder aten bij Resto VanHarte, komt de organisatie nu met een mooie aanbieding. Met de hartvormige kortingskaart eten nieuwe gasten mee voor vijf euro. Deze kortingskaart is verkrijgbaar bij huisartsen in Tilburg. Je vindt Resto VanHarte op de volgende locaties:

  • MFA het Kruispunt op Sinopelstraat 1, elke donderdag
  • Tongerlose Hoef op Reitse Hoevenstraat 129, elke woensdag en vrijdag
  • De Buurthoeve op Langendijk 28a, iedere maandag
  • Wijkcentrum De Nieuwe Stede op Capucijnenstraat 156, iedere dinsdag in de oneven weken
  • MFA Zuiderkwartier op Wassenaerlaan 38, iedere dinsdag in de even weken

Iedereen is welkom

De diners zijn van 18.00 tot circa 20.00 uur. Inloop is vanaf 17.30 uur. De reguliere prijs is 8 euro, met de meedoenregeling is het 5 euro, met de Quiet- en Voedselbankpas is het 2,5 euro. Kinderen tot en met 12 jaar betalen de helft. De prijs is vijf euro met de hartvormige kortingspas. In het geval van meerdere kortingspassen geldt alleen de pas met de hoogste korting. Reserveren is verplicht via www.restovanharte.nl/schuifaan of bel 0900 900 3030 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur.

Samenwerking met huisartsen in de wijk

Resto VanHarte bestrijdt en voorkomt eenzaamheid door buurtgenoten samen te brengen aan de eettafel. De organisatie werkt graag en goed samen met andere organisaties in de wijk. Huisartsen zijn een belangrijke partner voor Resto VanHarte omdat zij goed zicht hebben op mensen met gevoelens van eenzaamheid in hun praktijk. Daarom heeft de organisatie een informatiepakket ontwikkeld voor huisartsen met hierin onder andere een 3D pop-up Restokaarthouder en hartvormige kortingskaarten. Met de actie wil Resto VanHarte nieuwe gasten werven. Daarbij richten ze zich vooral op mensen die hun sociale netwerk willen uitbreiden. Eten bij Resto VanHarte is een leuke en laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen. Het zorgt voor meer verbinding in de wijk en minder eenzaamheid.

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar. Iedereen kan zich op een bepaald moment in zijn of haar leven eenzaam voelen. Dan is het fijn om een plek in de buurt te hebben waar je nieuwe mensen kan ontmoeten. Bij Resto VanHarte geniet je samen met buurtgenoten van een lekker, gezond en vers driegangendiner voor gemiddeld acht euro. Bereid en geserveerd door vrijwilligers uit de buurt. Er zijn inmiddels bijna vijftig Resto VanHarte locaties in Nederland. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.