Resto VanHarte opent haar deuren op nieuwe locatie in Tilburg

resto vanharte

Resto VanHarte, de succesvolle formule voor gezellige buurtrestaurants, opent een nieuwe vestiging. Net als bij de andere locaties kun je hier genieten van een betaalbaar driegangenmenu. Het nieuwe restaurant opent in Wijkcentrum Heyhoef. 

Iedereen is welkom

Restomanager Manita Rovers heeft ontzettend veel zin om er wat van te maken op deze nieuwe locatie. “Iedereen is bij ons van harte welkom, jong en oud, alleen of samen maakt niet uit. Ons streven is om mensen van verschillende leeftijden bij elkaar te brengen. Er zal dan ook een leuke variatie aan thema-diners en evenementen worden georganiseerd. En eenmaal aan tafel, zo is de ervaring, met een lekkere gezonde maaltijd, ontstaan de gesprekken vanzelf. Daarnaast is Resto VanHarte ook een hele gezellige plek om vrijwilligerswerk te doen. Neem gerust contact op als je graag iets voor jouw buurt wil doen. ”

Vanaf 4 oktober is Resto VanHarte elke vrijdag geopend. Je kunt er vanaf 17:30 uur terecht en het diner start om 18:00 uur. Je kunt van tevoren reserveren en het diner is altijd vers, gezond en betaalbaar.

Het reisdiner

De opening valt samen met het kinderboekenweek spektakel in het wijkcentrum. Daarom serveert Resto VanHarte een reisdiner geheel in overeenstemming met het thema. Ouders kunnen heerlijk dineren terwijl kinderen worden vermaakt door het leuke programma van de bibliotheek.