Resto VanHarte opent nieuw buurtrestaurant in MFA Zuiderkwartier

resto vanharte

Resto VanHarte Tilburg opent vanaf 6 september haar deuren in MFA Zuiderkwartier aan de Wassenaerlaan 38 in Tilburg. Elke twee weken koken vrijwilligers uit de buurt hier een lekker, gezond en betaalbaar driegangendiner onder begeleiding van chef-kok Thomas. Iedereen is van harte welkom om gezellig aan te schuiven.

Houd je van lekker eten, heb je zin in een avondje uit en wil je nieuwe mensen leren kennen? Meld je dan nu aan via de website.

Wijkbewoners leren elkaar kennen

“Eigenlijk gaat het bij Resto VanHarte niet alleen om eten, maar juist om ontmoeten en verbinden,” zegt Manita Rovers, Restomanager van Resto VanHarte Tilburg. “Het is gezellig om samen met buurtgenoten te eten, je leert elkaar op een andere manier kennen. Dit betekent overigens niet dat de kwaliteit van de maaltijd minder belangrijk is. Elke keer maakt onze chef-kok er samen met onze vrijwilligers een culinair feestje van. We kijken er dan ook enorm naar uit om buurtbewoners een heerlijk driegangdiner te serveren.”

Iedereen welkom

Resto VanHarte is vanaf 6 september elke dinsdag in de even weken geopend in MFA Zuiderkwartier in Tilburg. Ontvangst is vanaf 17.30 uur en het diner start om 18.00 uur. Bijdrage voor het diner is 8 euro. Met een meedoenregeling en voor minima is de prijs 5 euro. Voor mensen met een Quietpas/ bezoekers van de voedselbank is het 2,50 euro. Reserveren is verplicht, via de website of bel 0900 900 3030 op werkdagen tussen 09.00 en 12.30 uur.

Wil jij iets betekenen voor de buurt? Word vrijwilliger bij Resto VanHarte! Ze hebben leuke vacatures, onder andere in de keuken en in de bediening. Kom langs of geef je op bij Restomanager Manita Rovers via m.rovers@restovanharte.nl.