Nieuws

resto vanharte
Let op! Dit artikel is al 36 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Resto VanHarte Tongerlose Hoef weer open in Tilburg

Resto VanHarte Tongerlose Hoef is per 7 juli weer open voor twee avonden in de week. Na een succesvolle try-out op woensdag 24 juni kunnen stadsgenoten weer genieten van een lekkere maaltijd én goed gezelschap, volledig coronaproof. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven.

Bij de heropening houdt Resto VanHarte de richtlijnen van het RIVM in acht. Mee-eten kan dan ook uitsluitend door van te voren online te reserveren via deze website of via de telefoon via 0900 900 3030. Vooralsnog is de Tongerlose Hoef de enige locatie in Tilburg waar de Resto-avonden kunnen plaatsvinden. Additioneel worden er afhaalmaaltijden aangeboden, die ook van tevoren moeten worden gereserveerd.

Lekker, gezellig én veilig

Resto VanHarte wil dat samen eten lekker, gezellig én veilig is. In het buurtrestaurant gelden dan ook strikte hygiëneregels in het restaurantgedeelte en in de keuken. Verder gelden de volgende RIVM-richtlijnen:

  • Reserveren is verplicht
  • Gasten wordt gevraagd thuis te blijven bij griep- of verkoudheidsklachten
  • Bij binnenkomst zal met iedere gast een persoonlijk controlegesprek plaatsvinden
  • Gasten zijn verplicht de algemene 1,5-meter regels van overheid en de specifieke regels en aanwijzingen van de locatie te volgen. Uitzondering op de 1,5 meter zijn gezinsleden uit één huishouden.
  • Betaling is alleen mogelijk met pin (bij uitzondering alleen gepast contant)

Resto VanHarte begrijpt dat het voor sommige mensen een beetje wennen is. Wanneer gasten vragen of zorgen hebben over hun bezoek kunnen ze bezoek terecht bij ons servicenummer 0900 900 3030, of via de mail info@restovanharte.nl.

In contact blijven met elkaar

Sinds de sluiting van haar buurtrestaurant(s) in Tilburg is Resto VanHarte verschillende activiteiten gestart om buurtgenoten met elkaar te blijven verbinden. Het lokale team bleef in contact met hun gasten via de telefoon middels de zogenaamde Bel Carrousel, mail en social media. Op deze manier kon de organisatie haar rol als verbindende partij blijven spelen en mensen nog steeds met elkaar in contact brengen. Ook al was het dan met 1,5 meter ertussen.

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan

een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.