Ribsfactory heropent deze week de deuren aan de Korte Heuvel: gratis XXL-platter voor eerste 100 gasten

xxl platter ribs factory

Goed nieuws voor de liefhebbers van spareribs, hamburgers en andere lekkernijen: Ribsfactory Tilburg heropent deze week de deuren aan de Korte Heuvel. Ze vestigen zich op de plek waar voorheen Carpaccio Club zat. Nog daarvoor had Ribsfactory al een restaurant op exact dezelfde locatie. Een terugkeer van een oude bekende dus. En dat wordt gevierd. Lees snel verder. 

Eerder was het de bedoeling om in november de deuren te openen, maar de lockdown gooide roet in het eten.

Gratis XXL-platter voor eerste 100 gasten

Op donderdag 3 februari opent de gloednieuwe vestiging van Ribsfactory de deuren aan de Korte heuvel. Tijdens de openingsavond serveren ze een XXL-platter met de beste burgers en ribs. De eerste 100 gasten krijgen deze gratis, dus ben er op tijd bij. Reserveren is niet mogelijk en de deuren openen om 18:00 uur. De rest van de avond geniet je van deze XXL-platter voor slechts €10,-.

Vanaf 4 februari is het uiteraard wel mogelijk om te reserveren. De openingsactie geldt dan niet meer.

Over de zaak

Ribs Factory keert terug op dezelfde plek als voorheen, aan de Korte Heuvel 49. En dit in een geheel nieuw jasje. Hierbij hoort een prachtig interieur, nieuwe uitstraling, huisstijl én een nieuwe kaart. Naast de klassiekers op de kaart, heeft Ribsfactory ook nieuwe verrassende varianten van spareribs. Denk aan spareribs met saté, de thai-tanic of loaded ribs met cheddar en uienringen.

De burgers (maar liefst 8 verschillende varianten), voorgerechten en desserts hebben een flinke upgrade gekregen. Zo kun je voorafgaand aan je hoofdgerecht lekkere starters zoals sticky wings, pulled chicken nacho’s en veel meer bestellen. Hoewel Ribsfactory bekend staat om haar heerlijke spareribs, kunnen hamburgerliefhebbers er ook terecht. Ze hebben traditionele hamburgers, maar ook burgers met pulled chicken of een triple cheeseburger met geitenkaas, kaassaus en een mozzarella stick.

Buiten het diner, richt de Ribsfactory zich ook op de borrel. Zo kun je maar liefst 12 verschillende cocktails bestellen, hebben ze tientallen speciaalbieren op de kaart staan en schenken ze verschillende wijnen.

Meer informatie over Ribsfactory Tilburg

Benieuwd naar het hele menu van Ribsfactory Tilburg? Of wil je reserveren? Check dan vooral de website. Op de hoogte blijven van acties en meer? Volg ze dan op Facebook en Instagram.