RIBW Brabant organiseert inloopochtend: maak kennis met Beste Werkgever 2020

RIBW Brabant

Tilburg barst van de mooie bedrijven die op zoek zijn naar versterking van het team. Zo ook RIBW Brabant: een zorginstelling die mensen met psychiatrische of psychische klachten leert omgaan met de uitdagingen van hun kwetsbaarheid op het gebied van wonen, werken en leren, sociale contacten en meer. Zoek jij een warme werkomgeving waarin je waarde toevoegt? Omdat RIBW Brabant graag nieuw talent ontmoet, organiseren zij woensdag 24 november van 10 tot 12 uur een inloopochtend. Iedereen is welkom om op een laagdrempelige manier kennis te komen maken. 

Bij deze werkgever lever jij met jouw kennis en ervaring een waardevolle bijdrage aan duurzaam herstel van mensen met een psychische of psychiatrische kwetsbaarheid. Elke dag opnieuw. Aanmelden voor de inloopochtend is niet nodig: iedereen is welkom. Of je nu al ervaring hebt in de GGZ, of die juist graag wilt opdoen. Ook als je een (BBL-)opleiding volgt en een stage zoekt of juist als ervaringsdeskundige of vrijwilliger aan de slag wilt, mag je deze ochtend niet missen!

Wat kun je verwachten?

Op deze ochtend maak je op een laagdrempelige manier kennis met RIBW Brabant als werkgever. En misschien wel met jouw nieuwe collega’s. Je kunt van gedachten wisselen met herstelcoaches, ervaringsdeskundigen, de vrijwilligerscoördinator, het aanspreekpunt voor studenten van praktijkopleidingen en collega’s van de HR-afdeling. Ons team van Restaurant Waanzinnig – ook onderdeel van RIBW Brabant – zorgt voor een hapje en een drankje.

Praktische informatie

De inloopochtend vindt plaats op woensdag 24 november tussen 10.00 en 12.00 uur, bij het Petit Café aan de Nieuwlandstraat 44-46. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnenwandelen.

Ben je direct enthousiast over werken bij RIBW Brabant? Op de inloopochtend kun je meteen jouw contactgegevens – en eventueel je cv, niet verplicht – achterlaten. Dan komen we na afloop snel met elkaar in contact.

Meer over RIBW

RIBW Brabant is een warme, informele en professionele organisatie die haar cliënten centraal stelt. Meer dan 500 medewerkers, vrijwilligers, stagiaires en BBL’ers staan dag en nacht voor ze klaar. Vol passie en gedrevenheid. Medewerkers werken graag bij RIBW Brabant. En die waardering levert al tien jaar op een rij het keurmerk Beste Werkgever op!

Meer weten over werken bij kansrijke werkgever RIBW Brabant? Kijk dan op deze website.