Rilan & The Bombardiers brengen rock ’n soul naar Festival Mundial

Rilan & The Bombardiers

Festival Mundial gaat hard met namen deze week! Woensdag brachten ze de Britse band Honne naar buiten en Gerard Ekdom maakte vandaag in zijn programma Ekdom In De Ochtend op Radio 2 bekend dat Nederlands trots Rilan & The Bombardiers op het festival staat. Rilan en zijn band brengen rock ’n soul naar een volledig nieuw level.

Rilan & The Bombardiers

Rilan & The Bombardiers kwamen eerder dit jaar met hun single ‘Walking On Fire’. Dit soulnummer in een groovy jasje werd zowel in Nederland als op internationaal niveau goed ontvangen. Muziek zit in Rilan Ramhanes genen: al van jongs af aan speelt muziek een grote rol in het leven van de zanger. Via zijn ouders kwam hij in aanraking met klassieke stukken, rock ’n roll, jazz en Afrikaanse folk. Dit is duidelijk terug te horen in zijn stijl: een muzikaal kleurenpalet dat zeker niet in een hokje te plaatsen is.

Zijn live performance wordt begeleid door zijn band The Bombardiers. Deze samenstelling zorgt een funky eenheid waar het plezier en de energie vanaf spat! Daar wil je natuurlijk bij zijn. Tickets scoor je op de website van Festival Mundial.

Festival Mundial

Festival Mundial vind je op 24 en 25 juni in de industriële setting van de Spoorzone te Tilburg. Het unieke festival staat bekend om zijn sfeer,verrassende artiesten, smakelijke food line-up, straattheater en nog heel veel meer.