Rimpelbehandeling met Botox en fillers bij Polikliniek de Blaak

Rimpelbehandeling

De rimpelbehandeling met injectables zoals Botox en fillers nemen nog steeds toe in populariteit. Steeds meer mensen vinden het prettig om het natuurlijke verouderingsproces van de huid en de bijbehorende rimpelvorming nog iets uit te stellen. Ook bij Polikliniek de Blaak in Tilburg is de vraag naar behandeling met Botox en fillers toegenomen.

Als aanvulling op het spreekuur voor injectables van drs. Boonen heeft Polikliniek de Blaak nu ook een arts van DermaClinic beschikbaar binnen de kliniek in Tilburg. Geïnteresseerden kunnen hier snel terecht voor een goed advies door een ervaren arts die zich heeft gespecialiseerd in het verjongen van het gezicht. Het eerste consult is bovendien gratis.

Botox

De naam Botox komt van de merknaam Botuline Toxine wat gebruikt wordt voor therapeutische doeleinden. Voor de injectables maken we bij Polikliniek de Blaak Tilburg gebruik van het merk Vistabel van de Botuline Toxines van Allergan. Bij de rimpelbehandeling wordt gebruik gemaakt van een stofje dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botuline. Het is een eiwit dat zenuwcellen voor een langere periode verlamt, waardoor de spieren verslappen.

Doordat Vistabel de kleine spiertjes in het gezicht kan verslappen is het een uitstekende behandelmethode voor dynamische rimpels (rimpels die ontstaan door spierbewegingen). De Vistabel behandeling zal voor 3-4 maanden een goed zichtbaar effect geven, daarna zal er opnieuw een behandeling nodig zijn.

Fillers en Zones

Een andere natuurlijke methode van behandeling is het opvullen van rimpelgroeven door middel van een vulmiddel, zoals met Ellansé, Stylage, Restylane en Juvéderm. Dit noemen we ook wel fillers. Tijdens de behandeling worden in de rimpeltjes of plooien een hoeveelheid van de filler achtergelaten waarmee de rimpel als het ware wordt opgevuld.

Ellansé en Restylane worden met name voor de middelgrote en diepe plooien toegepast en voor het herstel van volume. Uma Jeunesse werkt met name goed voor de lippen, de lijntjes rond de mond, neuslippenplooi en kraaienpootjes, maar kan ook worden gebruikt voor volumeherstel.

De zones die bij Polikliniek de Blaak Tilburg met Vistabel behandeld kunnen worden zijn de fronsrimpel, kraaienpootjes en het voorhoofd.

Gratis consult

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling met Botox en fillers in Tilburg? Maak dan een afspraak voor een gratis consult op telefoonnummer 085-4881700

Voor meer informatie kijk op de website van Polikliniek de Blaak.