Roadburn en Best Kept Secret winnen European Festival Award

Mooie erkenning voor de organisaties van festivals Roadburn en Best Kept Secret. De twee festivals wonnen tijdens Popfestival Eurosonic in Groningen alletwee een European Festival Award. Daarmee mogen ze zich rekenen tot beste festivals in ons continent.

Roadburn Festival kreeg een prijs voor het beste kleine festival in Europa. Best Kept Secret mocht de titel voor beste middelgrote festival van Europa in ontvangst nemen. Beide evenementen staan ook in 2023 weer op het programma. Roadburn Festival staat namelijk van 20 t/m 23 april op het programma in de Tilburgse binnenstad. Best Kept Secret strijkt van 9 t/m 11 juni neer bij De Beekse Bergen.

Over beide festivals

Roadburn Festival staat bekend als stadsfestival met de ‘hardere’ muziekstijlen. Van over de hele wereld komen bezoekers naar Tilburg om een weekend lang te feesten bij optredens van diverse bands. Best Kept Secret is een festival dat bekend staat om kwalitatief goede livemuziek. Van pop tot rock en veel meer. In de avonduren vind je er ook diverse dj’s die de lekkerste techno en deephouse laten horen.