ROC studenten produceren liveshow met Tim Akkerman

ROC liveshow

Op vrijdag 28 mei zal er een liveshow muzikant/componist Tim Akkerman worden opgenomen in het Jan van Besouw Theater in Goirle, geproduceerd door MCE (marketing, communicatie, evenementen) excellent studenten van het ROC Tilburg. De liveshow is op 11 juni te zien. 

In deze donkere tijden hebben de excellent studenten van de opleiding Marketing, Communicatie en Evenementen een toffe nieuwe productie bedacht met niemand minder dan zanger Tim Akkerman. In ‘Uitgelicht – Keep the light on’ zullen zij het publiek meenemen door het turbulente leven van Tim. Dit zullen ze doen door middel van verschillende optredens en gesprekken met Tim.

Middels muzikale gesprekken willen de studenten samen met Tim laten zien, dat zelfs in donkere tijden er altijd lichtpuntjes zijn. Geniet vanuit je eigen bubbel van een energieke muzikale samenwerking en laat je inspireren en amuseren.

Toffe liveshow voor publiek

Mede dankzij de samenwerking met het Cultureel Centrum Jan van Besouw, kunnen de acht excellent studenten van MCE een toffe liveshow neerzetten voor publiek. Dit doen zij in samenwerking met studenten van de opleidingen AV-specialist, Podium- en Evenemententechniek en de excellent klas van de Kappersopleiding. Ook hebben de studenten voor de liveshow een samenwerking lopen met Voor De Kunst.

De show bekijken

De show zelf is gratis, maar het publiek kan een bedrag naar keuze donoren aan dit platform voor start-ups. Al met al een hoop toffe samenwerkingen die zijn voortgekomen uit deze productie! Wil jij deze liveshow bekijken? Dat kan op 11 juni om 16.00 uur via deze website.