Rockacademie Auditie Coaching

Wil jij auditie doen voor de Rockacademie? Factorium biedt een traject aan van 15 weken waarin jij wordt klaargestoomd voor deze audities. Onder begeleiding van (oud-)studenten van de Rockacademie bereid je je voor op een ijzersterke presentatie.

En als je eindbeoordeling van het RAAC-traject goed is heb je automatisch een auditieplek voor de Rockacademie te pakken! De selecties voor deelname aan het RAAC-traject vinden plaats op zaterdag 29 november 2014. Meer info: www.factorium.nl.

Tijdens het RAAC-traject leer je hoe je je kan onderscheiden van de andere auditanten, je krijgt instrumentale- en/of zanglessen, bandlessen en meer. Ook wordt aandacht besteed aan bijvoorbeeld het motivatiegesprek, de gehoortest en krijg je uitgebreide feedback op je optredens. Bij dit alles ligt de nadruk op het ontdekken van jouw unieke talent en hoe je dit het beste in kan zetten tijdens de auditie.

De docenten zijn allemaal afgestudeerd aan de Rockacademie en weten dus precies wat er van je verwacht wordt tijdens de auditie. Door de nauwe samenwerking tussen het Factorium en de Rockacademie wordt alles ingezet om je zo goed mogelijk voor te bereiden!