Rocks ’n Rivers klaart grootste klus in haar geschiedenis

Het was al wekenlang een drukte van belang op het kantoor en in de magazijnen van Rocks ’n Rivers Outdoor & Evenementen. Iedereen maakte zich op voor het ZomerfesTUval in Attractiepark Slagharen. Maar liefst 2400 deelnemers (1800 volwassenen en 800 kinderen) kwamen zaterdag 21 juni samen voor een fantastische bedrijfsuitje in carnavaleske sferen.
Naast de attracties in het park was er een speciaal festival- en activiteitenterrein ingericht, waar aangeklede eettentjes en bijzonder entertainment te zien waren. Speciaal voor de kinderen was er een kids club, waar ze naar hartenlust konden knutselen, spelen, springen op springkussen en dansworkshops konden volgen. Voor de allerkleinsten was er een crèche ingericht, zodat de ouders ook zelf even op pad konden.
Volwassenen konden meedoen aan activiteiten zoals zonnebril pimpen, sieraden maken, mountainbiken, geocaching, volleyballen, boogschieten, tennissen en percussie

Het bedrijfsuitje werd afgesloten met een groot feest op het festivalterrein. Blikvanger daarbij was een door de kinderen versierde praalwagen, die al rijdend door de mensenmassa werd geshowd.

De gehele voorbereiding, organisatie én uitvoer was in handen van Rocks ’n Rivers i.s.m. communicatiebureau WMX. “Het is de 4e keer dat we intensief samenwerken voor een grote groep. We zijn samen één van de weinige partijen in Nederland die grote evenementen op locatie volledig met eigen mensen kunnen begeleiden en uitvoeren. Hierdoor kunnen we kwaliteit blijven garanderen voor de opdrachtgever. Je mag ons gerust specialist op dit gebied noemen”, aldus directeur Martijn van Gool van Rocks ’n Rivers.