Rolf Sanchez, Maan, Xander de Buisonjé en meer: Auberge du Bonheur voegt extra edities toe aan Sunday Sessions

extra edities sunday sessions

Vorig jaar waren de Auberge Sunday Sessions al een succes en ook komende zomer blijken te intieme tuinconcerten populair. Binnen enkele minuten waren alle kaarten van de eerste edities uitverkocht. Daarom verlengt Auberge du Bonheur de sessions en maakt het programma voor vijf zondagen in augustus bekend.

De kaartverkoop voor deze extra edities start op woensdagavond 21 april om 20:00 uur. Je kunt kaarten bestellen via de website van Auberge du Bonheur.

Programma extra edities Auberge Sunday Sessions

Op vijf extra zondagen kun je dus genieten van optredens van Nederlandse topartiesten. De intieme tuinoptredens worden begeleid door een viergangendiner. Iedere zondag zijn er twee optredens, eentje van 12:00 – 16:30 uur en eentje van 18:30 – 22:30 uur.

Benieuwd naar het programma van de extra edities? Check het hieronder.

  • Zondag 1 augustus: Rolf Sanchez
  • Zondag 8 augustus: Maan
  • Zondag 15 augustus: Xander de Buisonjé
  • Zondag 22 augustus: Ruth Jacott
  • Zondag 29 augustus: Glennis Grace

extra edities sunday sessions

Meer informatie

Wil je zeker zijn van kaarten? Zorg dan dat je vanavond om 20:00 uur klaar zit om tickets te bestellen. De eerdere edities raakten zogezegd in enkele minuten uitverkocht.

Kaarten voor Auberge Sunday Sessions kosten €99,50 per persoon. Dit is voor het intieme tuinoptreden en een viergangenmenu.

Uiteraard worden alle RIVM-regels gedurende de Auberge Sunday Sessions in acht genomen. Wanneer sessies geen doorgang kunnen vinden, wordt de sessie verplaatst of vindt restitutie plaats.