Rolf Sanchez, Mart Hoogkamer en veel meer: ’t Dorpsterras Udenhout keert vijf weekenden terug deze zomer!

dorpsterras udenhout

Na het succes van vorig jaar keert ’t Dorpsterras Udenhout komende zomer vijf weekenden terug. Op de theaterplaats kun je genieten van een zomers terras gecombineerd met optredens van topartiesten. De kaartverkoop is inmiddels begonnen.

Benieuwd wanneer je allemaal kunt genieten van het Dorpsterras in Udenhout? We zetten het voor je op een rijtje.

  • Vrijdag 18 juni t/m zondag 20 juni
  • Vrijdag 2 juli t/m zondag 4 juli
  • Vrijdag 16 juli t/m zondag 18 juli
  • Vrijdag 30 juli t/m zondag 1 augustus
  • Vrijdag 13 augustus t/m zondag 15 augustus

Wat je kunt verwachten? Zwoele zomeravonden, heerlijke middagen, knallende ochtenden en vooral lekkere hapjes en drankjes met je familie en vrienden. Uiteraard worden alle richtlijnen in acht genomen en kun je helemaal veilig genieten van alles wat ’t Dorpsterras Udenhout te bieden heeft.

Topartiesten, entertainment en een zomerse sfeer

Tijdens ’t Dorpsterras treden er verschillende topartiesten op. Denk aan Rolf Sanchez, Mart Hoogkamer, Danilo Kuiters, Henry Huijsmans, John West, Frank Smeekens, Bart Schuermans en veel meer. Daarnaast treden er veel lokale dj’s en zijn er veel diverse hostings zoals die door SJANNIES schuurtent.

Komende tijd wordt het programma verder uitgebreid en worden er ongetwijfeld meer topartiesten toegevoegd.

Meer informatie

Wil je kaarten bemachtigen voor één van de evenementen van ’t Dorpsterras Udenhout. Dan kan je via de website voor de verschillende evenementen een tafeltje reserveren. Reserveringen zijn beschikbaar als tafel voor 2, 3 en 4 personen.

Op de hoogte blijven van actuele updates en toevoegingen aan het programma? Volg dan ’t Dorpsterras Udenhout op Facebook en Instagram.

PS. het evenement is nog onder voorbehoud vanwege de verstrekking van de vergunningen voor evenementen door de overheid en lokale gemeente. Uiteraard is de organisatie hoopvol dat ’t Dorpsterras Udenhout door kan gaan.