Rondje Tilburg: goede support is het halve werk

Nog maar even en het is zover, Rondje Tilburg 2014! Wij zullen als Tilburg.com zeker aanwezig zijn om alle sporters aan te moedigen. Samen tot het einde is waar wij voor gaan. Want bijna iedere sporter is er gevoelig voor; de kracht van de aanmoediging.

Er zijn verschillende theorieën waarom aanmoedigen helpt. Een daarvan is dat verbale support ervoor zorgt dat we net iets dieper kunnen gaan. In de onderzoeken hebben de lopers die beter presteerden hierdoor dan ook een hogere hartslag en ervaren ze de inspanning als zwaarder dan zonder aanmoediging. In feite doen ze met goede support wat beter hun best. Het kan ook zijn dat deze vorm van coaching ervoor zorgt dat we afgeleid worden van het ongemak dat gepaard gaat met maximale inspanning.

Kortom, een juichende menigte langs de route geeft kracht en bovendien verdienen onze helden goede support om de finishlijn te kunnen halen. Juist daarom willen wij iedereen oproepen om de sporters tijdens Rondje Tilburg op 4 mei te komen aanmoedigen!

Op www.rondje-tilburg.nl zijn de routes te vinden. Ga dus lekker met de buurtjes naar buiten op 4 mei en support de deelnemers op weg naar de finish. Wij willen ook een oproep doen aan lokale bandjes: installeer jezelf langs de route en verzorg dit unieke evenement van lekker live muziek. Overal gezelligheid en muziek, hoe gaaf is dat!