Rondje Tilburg, meer dan sporten alleen

Rondje Tilburg is het grootst georganiseerde sportevenement voor elke sporter op iedere afstand. Maar Rondje Tilburg is veel meer dan alleen dit. Dit sportfestival staat voor ontmoeten en samenkomen.

De deelnemers starten en finishen in het Tilburgse Leijpark met haar sfeervolle festivalkarakter en groene omgeving. Van begin tot het einde is dit dé ontmoetingsplek voor deelnemers en publiek. Hier zal het bruisen van de sportieve verhalen, mooie ervaringen, muziekoptredens, en culinaire hoogstandjes. Ons eigen Tilburgse Leijpark, het ontmoetingsplein tijdens Rondje Tilburg.

Op zondag 4 mei staat vanaf 8 uur ‘s morgens de koffie klaar bij dit ontmoetingsplein. Een goede start voor het begin van een sportieve maar bovenal ook gezellige dag. Het ontmoetingsplein is allereerst de start- en finishlocatie van alle sportonderdelen. Muziek optredens, hapjes en drankjes zorgen de hele dag door voor gezelligheid.

Kortom na afloop kun je in het park samen met je loopmaatjes genieten met een biertje van alle gezelligheid die Rondje Tilburg te bieden heeft. Rondje Tilburg is lopen op zijn Brabants.

Sportiviteit en gezelligheid is volgens ons de perfecte combinatie! Wat wil je nog meer? Dit sportfestival willen jij en je sportvrienden niet missen.

Binnenkort hebben we meer info voor jullie wat betreft de muziekprogrammering. Één ding is zeker, gezellig wordt het!

Voor alle info rondom dit evenement check: www.rondje-tilburg.nl 

Wil je kans maken op een gratis startbewijs klink dan op één van de onderstaande linkjes.
Startbewijs wandelaars
Startbewijs fietsers
Startbewijs hardlopers