Rondje Tilburg, ook in 2014 een supersfeer !

Op zondag 4 mei is het dan eindelijk zover: Rondje Tilburg 2014. Rondje Tilburg, dat voor de vierde keer wordt georganiseerd door ProRun, is een multi-sport-evenement met een supersfeer. Een evenement waarbij het woord sportfeest echt op zijn plaats is met een breed programma van vier sportdisciplines zodat iedereen kan meedoen.

De omgeving van Tilburg is bij uitstek geschikt voor de buitensportliefhebbers. Natuurgebieden en Brabantse dorpen wisselen elkaar af. Je gaat over landelijke wegen, door bossen en heide en uiteraard langs prachtige Brabantse landschappen. Het is dus volop genieten onderweg. De routes gaan door landgoederen  en natuurgebieden als het Land van de Leije, Gorp en Roovert en de Regte Heide. Je wandelt, loopt, fietst of mountainbiket over onbekende paden, sluipwegen, dijken, via achterommetjes en langs gezellige dorpjes en boerenerven.

De organisatie van Rondje Tilburg heeft haar best gedaan om voor elke sportdiscipline fraaie routes uit te zetten zodat iedereen aan zijn trekken komt. Welke afstand en welk tempo je ook kiest, de schitterende natuurgebieden van Tilburg en Brabant zijn een prachtige omgeving om gezellig met elkaar een sportieve prestatie neer te zetten. Het leuke aan Rondje Tilburg is: iedereen kan meedoen! Jong en oud, beginners en fanatiekelingen. Je start en je finisht  in het Leijpark: het festivalpark van Tilburg. Na afloop kun je in het park samen met je sportmaatjes genieten van het eten, drinken en de muziekoptreden. Rondje Tilburg biedt je een sportieve dag waarin je geniet van de omgeving van Tilburg.

Jij bent er toch ook bij op zondag 4 mei? Wil je kans maken op een gratis startbewijs klink dan op één van de onderstaande linkjes.
Startbewijs wandelaars
Startbewijs fietsers
Startbewijs hardlopers

Kijk voor meer informatie over dit evenement op www.rondje-tilburg.nl.