Rood-wit-blauwe leger in de Keuken Kampioen Divisie: Willem II presenteert derde tenue

derde tenue willem II

Nadat Willem II eerder al het thuistenue en uitshirt bekend maakte, is nu ook het derde tenue bekend. Het tenue is legergroen, heeft rood-wit-blauwe details en er zijn ook weer delen van liederen die op de tribune regelmatig zijn horen in verwerkt. Lees snel verder. 

Het derde tenue is door Willem II en Robey Sportswear uiteraard ontwikkeld in samenwerking met een groep supporters. Het shirt wordt gekenmerkt door een meerdere groene en grijze tinten, waardoor het een camouflage-uitstraling krijgt. De skyline van Tilburg, het WII-beeldmerk en de tekst van het clublied vormen het patroon op de voorzijde. De achterkant is geheel groen. Evenals bij het thuisshirt zijn de kragen en mouwuiteinden rood-wit-blauw en straalt het clublogo in kleur op de borst. De sponsoruitingen, Robey-logo’s en eventuele bedrukking met naam en/of nummer staan in oranje op het shirt.

Op de broek komt de skyline, het clublogo en ‘Tilburg’ terug. De kousen zijn effen legergroen met een rood-wit-blauwe rand, oranje accenten en eveneens de naam van de stad op de kuit.

Bestellen

Het tenue is direct te bestellen in de webshop.