Het onderwijshotel van de Rooi Pannen opent de Mercure kamer

Mercure kamer

Het onderwijshotel van de Rooi Pannen in Tilburg heeft er weer een prachtige kamer bij: de Mercure kamer. De kamer is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Mercure Tilburg en in het bijzonder oud-student Niek van de Broek.

De Mercure kamer

Yannick, één van de horecastudenten die stage loopt bij Mercure, had afgelopen dinsdag de eer de kamer officieel te openen. De Tilburgse Mercure kamers zijn uniek. Op de achterwand van het bed staat een grote foto van een bijzondere Tilburgse locatie met een bijbehorend verhaal. Op de achterwand van de nieuwe Mercure kamer staat een foto van het Pieter Vreedeplein.

Het onderwijshotel

In een oud klooster geholpen worden door leerlingen, in het onderwijshotel van de Rooi Pannen kan het allemaal. De kamer ziet er tiptop uit, je ontbijt wordt bereid en ze serveren lekkere drankjes in de hotelbar. Kortom: Jij kunt als gast lekker genieten in het hotel terwijl de leerlingen om leren gaan met echte hotelgasten.

Openingstijden

Van maandag 8:00 uur tot en met zaterdag 11:00 uur kun je terecht bij het hotel. Tijdens de schoolvakanties, weekenden en feestdagen is het gesloten. Je kunt inchecken vanaf 16:00 uur op maandag. Ook vinden er toetsweken en excursieweken plaats waardoor ze beperkt geopend of gesloten zijn. Kijk voor de zekerheid van te voren even op de website van de Rooi Pannen en wie weet zit jij binnenkort zelf in het oude klooster met de horecastudenten!