Rosalie aan de Korte Heuvel viert tweejarig bestaan met nieuwe menukaart

rosalie twee jaar

Het is inmiddels alweer ruim twee jaar geleden dat Rosalie haar deuren opende aan de bruisende Korte Heuvel. Het voormalige Miss Bien Chanternel werd omgebouwd tot prachtig café waar speciaalbieren & (natuur) wijnen centraal staan én wordt gekookt op open vuur. De afgelopen twee jaar heeft het team van Rosalie een uitdagende, mooie en leerzame reis meegemaakt. Lees snel verder. 

In 2021 opende Rosalie na een flinke verbouwing haar deuren. Maar net na de opening moesten ze in december alweer haar deuren sluiten vanwege de coronalockdown. Een sluiting van tien weken volgde. Vervolgens startte het team van Rosalie de zaak in februari 2022 opnieuw op en is er hard gewerkt om het concept elke dag een beetje beter te maken. Ondanks de explosieve stijging van de koste voor energie en gas, een uitdagende personeelsmarkt en stijgende inkoopkosten voor drank & food, is het gelukt om van Rosalie een plek te maken waar collega’s graag werken en gasten genieten. Zij weten Rosalie immers te vinden om verrassend, toegankelijk en ‘kei’ lekker te eten & drinken. Het team van Rosalie wil alle gasten die de zaak de afgelopen twee jaar hebben bezocht bedanken en hopen je snel weer te ontvangen voor een goede borrel, feestje, bierproeverij of een heerlijk diner.

Nieuwe menukaart

Ben jij nog niet bij Rosalie geweest? Vanaf deze week hebben ze een nieuwe menukaart. Nog steeds wordt er middenin de zaak op open vuur gekookt. Op het houtvuur en uiteenlopende barbecues bereidt de keukenbrigade namelijk de lekkerste seizoensgroenten, goed vlees en vis uit de buurt. Rosalie biedt wisselende vlees-, vis- en vegagerechten aan naast de vaste menukaart. Check de borden bij de entree en het team van Rosalie vertelt je er graag meer over.

Overigens is de vaste en tevens nieuwe menukaart al een fikse aanrader. Wil jij volledig in de watten worden gelegd? Kies dan voor het menu van de chef. Het keukenteam van Rosalie slooft zich graag uit om je in meerdere gangen heerlijke gerechten voor te schotelen. Liever a-la-carte? Geen enkel probleem. Of je nu gaat voor gebrande pieterman, bieten gepoft in kolen of hokkaido pompoen: je zult verrast worden door de lekkere smaken.

Ook op het gebied van hoofdgerechten keuze alom. Van lekkere ossenhaas tot bavette of een Côte de Boeuf voor twee personen: ze hebben het allemaal. Maar ook visliefhebbers en vegetariërs kunnen hun hart ophalen. Zo staat er een oesterzwamsteak, kabeljauw met maitake beurre black en warmgerookte snoekbaars op het vaste menu.

Meer informatie

Wil jij een keer gaan genieten bij Rosalie van een lekkere kop koffie, lunch, speciaalbiertje, (natuur)wijntje of een uitgebreid diner? Ga snel naar de website en reserveer je plekje. Of loop een keer binnen en laat je in de watten leggen.

Helemaal op de hoogte blijven van alle actualiteiten rondom Rosalie? Volg de zaak dan op Instagram en Facebook.