Rosalie pakt uit tijdens Carnaval!

Dat Rosalie Tilburg bekend staat als een gezellig café waar je kunt genieten van heerlijke gerechten, wisten we natuurlijk al. Om dit nog even extra te bevestigen, is de keuken van Rosalie dagelijks geopend tijdens Carnaval en kun je er genieten van de lekkerste gerechten bereid op open vuur. Daarnaast zijn er genoeg leuke carnavaleske activiteiten te doen bij Rosalie tijdens Carnaval. Benieuwd wat? Lees snel verder!

Naast dat de keuken geopend is, pakt Rosalie uit met een feesttent op het terras. Hier vinden de leukste evenementen plaats, want er moet natuurlijk volop feestgevierd worden tijdens Carnaval. Dat begrijpen ze bij Rosalie maar al te goed!

Drie Uurkes Veuraf met DJ Mark

Op de carnavalsvrijdag kun je tussen 17:11 – 20:11 uur terecht bij Rosalie Tilburg voor onbeperkt bier, fris en wijn voor slechts €33,33. Een betere start van Carnaval is er eigenlijk niet. Onder leiding van DJ Mark zal het dak eraf gaan bij Rosalie! En vergeet niet om tijdens je kroegendwèèltocht ook een drankje te doen én je stempel te halen bij Rosalie Tilburg.

Rosaliekes zingen met Carnavalstroubadour

Op zaterdag 18 februari kun je bij Rosalie Rosaliekes zingen met de Carnavalstroubadour. Tussen 16:00 – 21:00 uur kun je meeblèren. Rosalie neemt niet alleen haar Carnavalstroubadour mee, maar de huis-DJ zal ook van de partij zijn om de meest bekende meezingers van Carnaval te draaien. Jij vraagt, Rosalie zingt en draait!

Opstoet Lauwen bij Rosalie met DJ Vendervan

Op de zondag van Carnaval sta je bij Rosalie op de eerste rang als het gaat om het Lauwen van D’n Opstoet. Wil jij een van de beste plekken hebben tijdens D’n Opstoet? Dan sta je bij Rosalie op de juiste plek. Als de laatste carnavalswagen voorbij is gekomen, pakt Rosalie ‘m nog even door en kun je uit je dak gaan van het draaiwerk van DJ Vendervan.

Kaajbaandefist & Tjeukefist

Om 13:00 uur start het Tjeukefist bij Poppodium 013. Terwijl de kinderen genieten van een geweldig feest samen met carnavalsmascotte Tjeuke, kun jij je alvast opmaken voor het Kaajbaandefist. Om 15:00 uur start het Kaajbaandefist op de Korte Heuvel. Vier Carnaval zoals het bedoeld is! Geniet samen met elkaar buiten op straat van de muzikale klanken van de vele orkesten en kapellen tijdens het Kaajbaandefist, afgewisseld met de leukste carnaval hits van DJ Mark.

Carnavalsontbijt bij Rosalie

Wil je tussen alle festiviteiten tijdens Carnaval door genieten van overheerlijk eten? Dan is Rosalie Tilburg the place to be. Zo kun je bij Rosalie terecht voor een lekker carnavalsontbijt. Ideaal om je kater weg te werken en jezelf weer op te maken voor een dag hossen. Vanaf 11:11 uur kun je genieten van de volgende gerechten:

 • Uitsmijter op desembrood met boerenkaas, Livar ham en 3 eieren: €12,50
 • Beef burger op brioche met BBQ saus, koolsla en aardappels uit de houtoven: €17,-

Carnavalsmenu

Uiteraard kun je ook bij Rosalie terecht voor een heerlijk carnavalsmenu. Tijdens Carnaval kun je vrij binnenlopen om te komen eten. Om het makkelijk te maken voor je, zetten we het carnavalsmenu eventjes op een rijtje:

Voorgerechten

 • Brood met smeersels: €7,-
 • Chicken wings: €7,-
 • Nacho’s: €12,-
 • Charcuterie: €16,-

Hoofdgerechten

 • Beef burger op brioche met BBQ saus en koolsla: €17,-
 • Beyondmeat burger op brioche met BBQ saus en koolsla: €17,-
 • Holstein chucksteak met rode wijn jus en BBQ groenten: €22,-
 • Makreel met chimichurrie enBBQ groenten: €21,-

De hoofdgerechten worden geserveerd met aardappels uit de houtoven.

Nagerechten

 • Witte chocolademousse met passievrucht: €11,-
 • Kaasselectie: €13,-

Zit Rosalie vol? Dan kun je altijd nog terecht in de feesttent van Rosalie voor een snelle hap uit het vuistje: even smullen en er weer tegenaan! Good to know. Wil je er zeker van zijn dat je als groep sowieso terecht kunt bij Rosalie? Dan kun je reserveren via info@rosalie-tilburg.nl. Voor meer informatie over Carnaval bij Rosalie kun je terecht op de website!