Rosalie Tilburg verkozen tot meest carnavaleske Kruikenkroeg 2024

Rosalie Tilburg aan de Korte Heuvel in Tilburg is tijdens carnaval in Kruikenstad uitgeroepen tot meest carnavaleske Kruikenkroeg 2024. Tijdens de Kroegendwèèltocht op vrijdagavond werd weer massaal gestemd op hun favoriete Kruikenkroeg. Rosalie kwam als winnaar uit de bus.

Het café/restaurant dat in 2022 haar deuren opende is al niet meer weg te denken uit het Tilburgse straatbeeld. Tijdens carnaval wordt er uitgepakt in de eigen feesttent onder de boom met dj’s en optredens van verschillende artiesten. Een gemêleerd gezelschap van Kruiken en Kruikinnen heeft er tijdens de eerste avond van dit carnavalsseizoen hun heil gevonden in deze sfeervolle, groen-oranje uitspanning.

Wèèrmdraaje in 2025

Noteer vrijdag 28 februari 2025 alvast in je agenda, want dan wordt er door Rosalie het Wèèrmdraaje georganiseerd.
Zaterdag werd de trofee: de wisseldas, het symbool van de kroegendwèèltocht, officieel uitgereikt aan de kroegeigenaren.

Over Rosalie Tilburg

Bij Rosalie Tilburg koken ze het hele jaar op open vuur de lekkerste gerechten met lokale producten. Je kunt er terecht voor een uitgebreid diner, maar ook voor een gezellige borrel. Rosalie heeft namelijk heel erg veel speciaalbieren en (natuur)wijnen op de kaart staan. Met een schitterend terras en een mooi interieur is het hier zowel in de warme als koude maanden genieten.

Meer weten over Rosalie? Bekijk de website en volg ze op Facebook en Instagram.