Rotary Santa Run voor het Ronald McDonald Huis

Op 22 december organiseert Rotary Oisterwijk de  Santarun op het Lindeplein in Oisterwijk. De opbrengst komt volledig ten goede van het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant in Tilburg. Net als voorgaande jaren wordt dit weer een geweldig evenement. Inmiddels begint de Santarun in Oisterwijk een traditie te worden, hier is Rotary Oisterwijk trots op. Een gezellig en sportief begin van de kerstvakantie. Kortom; Dit wil je niet missen!

Wanneer? Zondag 22 december 2013.
Waar? Begint 13.00 uur en eindigt +  17.00 uur op en rond het Lindeplein in Oisterwijk.
Wat? Een ca. 3 km lange fun-kerstloop voor jong en oud in en rond het centrum van Oisterwijk. De deelnemers lopen, verkleed als Kerstman (pak krijgt u gratis bij inschrijving), het eenvoudige parcours en steunen met hun deelname het goede doel.
Waarom? Als je meedoet aan de Rotary Santa Run, steun je het goede doel. Bovendien kom je alvast helemaal in de kerststemming. En misschien wel de beste reden om mee te doen; het is gewoon gezellig en leuk.

Dit jaar komen de personal trainers van Global Fit uit Berkel-Enschot de warming-up organiseren, en volgt om 15.00 uur het startschot. Tijdens de loop zullen verschillende dweilorkesten zorgen voor de nodige kerstsfeer. Wanneer iedereen terug is op het Lindeplein volgt de prijsuitreiking en trekking van de loterij met wederom fantastische prijzen. Daarna zal een DJ en niemand minder dan ambassadeur  GRAD DAMEN zorgen voor een geweldig feest.

Wij doen een bijzondere oproep aan alle fans van Grad om hierbij te zijn, die middag wordt Grad gehuldigd voor zijn 5 jaar ambassadeurschap. Een bijzondere prestatie! Grad staat altijd klaar voor dit goede doel en doet dit geheel belangeloos. “Wij zijn niet alleen erg blij met zijn inzet voor ons Ronald McDonald Huis maar ook erg trots dat hij al 5 jaren lang onze ambassadeur is. “ Aldus Franca Adriaans, manager.

Met dweilorkesten, het plein gehuld in winters tafereel en volop gezelligheid met alle deelnemers in kestmanpak belooft dit een geweldig spektakel te worden!

Voor meer info en inschrijving: www.oisterwijk.rotarysantarun.nl  en loop mee voor het goede doel!

klik hier voor een leuke filmimpressie: www.youtube.com/watch?v=lTxH_tDtwqc

Kijk ook op facebook: www.facebook.com/RMCDHouseMiddenwestbrabant