Rowwen Hèze & andere gave voorstellingen: dit zijn de Tilburgse Theater Tips in juni!

tilburgse theater tips juni

Iedere maand lichten we in samenwerking met Schouwburg Concertzaal Tilburg de Tilburgse Theater Tips uit. Dit zijn voorstellingen waar nog kaarten voor te koop zijn. Oftewel: last-minute op zoek naar prachtige voorstellingen in de Schouwburg of Concertzaal? Wij helpen je een handje. Lees snel verder voor de Tilburgse Theater Tips in de maand juni!

#1: Voorstelling ‘Omdenken’ van Berthold Gunster

Had je net alles een beetje op de rails, je vakantiegeld was binnen, de zon scheen, werd opeens je gloednieuwe fiets gestolen. Of erger, gingen ze fuseren op het werk, werd je partner hopeloos verliefd op iemand anders of begon je hartklep beangstigend te lekken. Het is leuk, dit leven, maar waarom gaan de dingen zo vaak anders dan we zouden willen?

In een wervelende mix van pijnlijk herkenbare humor, filosofische bespiegelingen en tragikomische zelfonthullingen deelt Berthold Gunster zijn nieuwste visie op het omdenken van problemen; dit keer samen met zijn jongste zoon als ontregelende assistent en een vierkoppige swingende live-band. Alles onder het niet te vermijden motto ‘het dak eraf’.

#2 Voorstelling ‘Uit het niets’ van Pieter Derks

Daar is hij weer! In zijn vorige voorstelling wist Pieter het publiek met zijn persoonlijke rode draad te ontroeren, maar ook met scherp engagement bij de les te houden. Niet voor niets werd deze voorstelling genomineerd voor de Poelifinario!

In zijn nieuwe voorstelling Uit het niets stelt Pieter opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek – en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt.

#3: Rowwen Hèze in de Schouwburg

Rowwen Hèze op z’n best; als ze de zaak moeten veroveren is de band in z’n element. De liedjes als wapens in de strijd, volksliederen. Een feest van troost, zo wil je ze zien in het theater. Zodra het startsein wordt gegeven gaat de vlag in de grond en doet Rowwen Hèze waar ze het beste in zijn: muziek maken voor de mensen. In juni is de band eindelijk weer live in Tilburg te zien. Het was een kwestie van geduld…

Tilburgse Theater Tips

Elke maand zet Tilburg.com een aantal Tilburgse theaterstips op een rijtje. Voorstellingen waar je voor dezelfde maand nog kaarten voor kunt krijgen en die zéker een bezoekje waard zijn. Pak je agenda erbij, bestel tickets en geniet! De complete agenda van Schouwburg Concertzaal Tilburg vind je overigens hier.