Roze Karavaan keert weer terug op Roze Maandag

roze op Roze Maandag

 Binnenkort overspoelen vele duizenden open-minded feestvierders voor de 26e keer de Tilburgse Kermis tijdens Roze Maandag. Dit jaar is de roze feestdag vertrouwd anders. Nu de verbouwing van het station grotendeels achter de rug is, keert dit jaar de Roze Karavaan weer terug. Hij vertrekt 25 juli om 12.30 uur vanaf het station.

Roze Karavaan

De Roze Karavaan is terug, van eigenlijk nooit echt weggeweest. In tegenstelling tot voorgaande jaren trekt de bonte roze stoet langs verschillende pleinen en straten om overal en met alle bezoekers feest te vieren. Mensen kunnen vanaf het station de hele route meelopen, maar ook aanhaken als het hen uitkomt. Vanaf het station verspreidt de Roze gloed zich richting de Stadhuisstraat. Achtereenvolgens komt de Roze Karavaan langs de Bierhal, de Paleisring het Piusplein en de Korte Heuvel. Zo verbindt Roze Maandag de hele kermis en alle bezoekers met elkaar.

Om 12.30 uur start de Roze Karavaan voor station Tilburg, maar vanaf 12.00 uur kan het publiek daar vast opwarmen. En zoals dat hoort zijn alle deelnemers op hun meest feestelijke wijze aangekleed om met elkaar over het kermisterrein te trekken. Uiteraard wordt deze bontgekleurde stoet begeleid door vrolijke muziek en een aantal prachtig uitgedoste dragqueens.

 

Blijf op de hoogte

In aanloop naar Roze Maandag maakt Stichting Roze Maandag bekend welke feesten waar plaatsvinden. Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, foto’s en updates via de website www.rozemaandag.nl, Facebook, Instagram en Twitter!