Ruilwinkel voor carnavalskleding

Vanaf donderdag 24 januari kunnen kinderen hun oude of te kleine carnavalskleding inruilen voor een nieuwe outfit bij de ruilwinkel voor carnavalskleding aan de Korvelseweg 257. Deze winkel is tot en met 8 februari dagelijks van 12.00 – 17.00 uur geopend, behalve op maandag.

Kinderen en hun ouders zijn in deze periode van harte welkom om hun oude carnavalskleding in te leveren en te kijken of er een leuke nieuwe outfit tussen zit. Wie weet vier jij wel carnaval in een supergave nieuwe outfit!

Wil je niet ruilen maar wel je te kleine carnavalskleding afgeven? Ook dat is mogelijk bij de winkel zelf,  bij de receptie van MFA Zuiderkwartier (Wassenaerlaan 38) of bij het beheer van wijkcentrum de Nieuwe Stede (Capucijnenstraat 156).  Zo zorgen we er samen voor dat ieder kind carnaval kan vieren, mét een leuke outfit!
 
Dit is een initiatief van wijkbewoonster Corine Goesten en de werkgroep Samen Sterk, en wordt ondersteund door ContourdeTwern en Verrijk Je Wijk. Neem voor meer informatie contact op met Corine via corinegoesten@ziggo.nl.

  Carnaval in Tilburg Kruikenstad!
het officiële programma
de lekkerste carnavalsmenu's
het carnavalsplein

De kwèèkers :
alle carnavalskwèèkers
stuur jouw kwèèker in
word fan van de kweekerpage