Ruilwinkel Ypelaer: Wat is jouw talent?

Ik doe iets voor jou – jij doet iets voor haar – zij doet iets voor mij

Iedereen heeft een talent. Iedereen heeft wel iets wat hij of zij goed kan of graag wil doen. Het is leuk om je talent in te zetten of aangesproken te worden op je talent. De een is goed met de computer, een ander kan goed strijken en weer een ander is handig in de tuin.

Ruilwinkel Ypelaer gaat starten met diensten ruilen. Ik doe iets voor jou, jij doet iets voor haar en zij doet iets voor mij. Zo helpen we elkaar.

Hoe werkt het?
Als deelnemer van de ruilwinkel start je met 10 punten. Met die punten kun je spullen kopen in de winkel. Je verdient meer punten als je via de winkel spullen verkoopt of als je iets voor iemand anders doet.

Sjoerd heeft Anja geholpen met een computervraag. Sjoerd heeft hier 30 punten voor gekregen. Sjoerd heeft aan Mohamed gevraagd om een lamp en een schilderij op te hangen. Hiervoor ontving Mohamed 15 punten. Anja heeft Mohamed geholpen met het schrijven van een brief voor 15 punten.

Zo zijn ze allemaal geholpen zonder de portemonnee te openen.

Wat kun je aanbieden?
Voor het gemak hebben we het aanbod verdeeld in verschillende voorlopige categorieën: huishouden, tuin, klussen, koken, naaiwerkzaamheden, sociale contacten, onderwijs, welness, verzorging, vervoer, taal en vertaal, zakelijk advies, kunst en muziek, huisdieren.

Dus ben jij goed in koken of schoonmaken, ben je een gezellige prater of een handige klusser? Kun je haren knippen of voeten masseren? Maak je muziek of laat je graag een hond uit? Laat het ons weten.

Inschrijven en informatie
Wil je meer informatie of wil je je inschrijven?
Ga dan naar www.ruilwinkelypelaer.nl of kom langs tijdens onze openingstijden.
Open op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur.
Inschrijven en inleveren spullen tot een half uur voor sluitingstijd.
Adres: Corellistraat 10, Tilburg (Wijkcentrum De Ypelaer in Stokhasselt)